سخنرانان کلیدی کنفرانس IRAMOT 2020

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/foreign-keynote-spreaker-Fa-1200x1698.jpg
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/National-Keynote-Speakers-Fa-1200x1698.jpg

زمان : پنجشنبه          18:10 -18:30

یک متفکر برآمده از سیلیکون ولی و پژوهشگر و متخصص در زمینه نوآوری و رهبری است که به مدیران ارشد سراسر دنیا در زمینه استراتژی رشد فزاینده مشاوره می­دهد. او به‌عنوان یکی از اعضا مدرسه عالی کسب‌وکار کمبریج، در شورای جهانی طراحی نوآوری مجمع جهانی اقتصاد فعالیت کرده است و با نشریه آنلاین Harvard Business Review همکاری داشته است. ناوی در سال 2013 برنده جایزه معتبر نوآوری از طرف گروه پنجاه متفکر (Thinker50 Innovation Award) شد؛ جایزه‌ای که به یک اندیشمند حوزه مدیریت تعلق می‌گیرد که شیوه فهم ما را از نوآوری و انجام آن تغییر داده است. رادجو در کنفرانس جهانی تد (TED) در سال 2014 یک سخنرانی با موضوع ابتکارات صرفه­جویانه ترتیب داد. ناوی یکی از نویسنده­های کتاب «ابتکارات صرفه­جویانه؛ مقتصدانه بیندیش، منعطف باش، رشد فزاینده ایجاد کن» و «از هوشمندی تا فرزانگی» است که در سطح جهانی پرفروش شد. او یک سخنران برجسته پرطرفدار بین‌المللی است که سخنان زیادی از قول وی در رسانه‌های بین­المللی نقل شده است. ناوی که در هند متولدشده و تابعیت فرانسوی دارد، در نیویورک سکونت دارد.  

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-3.jpg

ناوی رادجو


استادیار و مشاور در دپارتمان مهندسی و علوم مدیریت دانشگاه استنفورد آمریکا
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-2.jpg

دکتر پر اسنیوس


مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت بین‌المللی مشاوره مدیریت ردال

زمان : چهارشنبه            10:30-10:50

رئیس و مدیر ارشد فناوری کمپانی بین‌المللی ردال می‌باشد. ایشان تجربیات بسیار ارزشمندی در زمینه­های گوناگون علمی، مشاوره مدیریت، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، استراتژی شرکتی، سرمایه‌گذاری خصوصی (PE)، شرکت‌های نوپا و مدیریت اجرایی دارند. دکتر اسنیوس در حال حاظر در دانشکده علوم و فناوری‌های یکپارچه سئول و دانشگاه یونسی کره تدریس می‌کنند. مقالات و مصاحبه‌های بی‌شماری از ایشان در ژورنال‌های برجسته بین‌المللی در حوزه‌های علمی و کسب‌وکار به چاپ رسیده است. ایشان به‌عنوان یکی از شرکا و مدیران اجرایی کمپانی‌های Accenture و McKinsey تجربه‌های عملیاتی بسیاری را در صنایع گوناگونی همچون خودرو، هوافضا، کشتی‌سازی، بانکداری، بیمه، تجهیزات صنعتی و ساخت‌وساز، مواد غذایی، حمل‌ونقل، ارتباطات و … داشته‌اند. ایشان همچنین در راه‌اندازی و هدایت چندین شرکت نوپای موفق همکاری نموده است.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : چهارشنبه            10:00-10:20

مدیر ارشد تحقیقات و پژوهش­های مرکز مدیریت فناوری موسسه CUED دانشگاه کمبریج انگلستان است. تحقیقات ایشان، بیشتر متمرکز بر چالش‌های مدیریت فناوری و نوآوری استراتژیک در شرکت‌ها و سازمان‌ها می­باشد. ایشان در تحقیقاتشان چارچوب‌ها، فرایندها و روش‌های تلفیق و همسو کردن ملاحظات فناورانه و تجاری را موردبررسی قرار داده و در خصوص استفاده از ابزارها و تولکیت­های مدیریتی برای پشتیبانی از تصمیم‌گیری در بخش­های مختلف صنعتی، مطالعات گسترده و پروژه‌های عملیاتی بی‌شماری انجام داده است. نقشه راه فناوری استراتژیک یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تخصصی دکتر فال به شمار می­رود که تاکنون چندین کتاب در این زمینه منتشر نموده است و تعدادی از آن‌ها نیز به فارسی ترجمه‌شده و در زمینه‌های مختلف در کشور مورداستفاده قرارگرفته است. از دیگر حوزه‌های تخصصی دکتر رابرت فال می­توان صنایع مبتنی بر فناوری، هوشمندی فناوری، اکتساب فناوری، بازاریابی، ارزیابی و یکپارچه‌سازی سیستم‌ها، همراه با نقش بصری سازی (Visualization) در پشتیبانی از ارتباطات در استراتژی نوآوری و فناوری را نام برد.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-1-1.jpg

دکتر رابرت فال


مدیر ارشد تحقیقات و پژوهش­های مرکز مدیریت فناوری موسسه CUED دانشگاه کمبریج انگلستان
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-4.jpg

دکتر رفیعی نژاد


استادیار و مشاور در دپارتمان مهندسی و علوم مدیریت دانشگاه استنفورد آمریکا

زمان : چهارشنبه               19:55-20:15

بیش از 30 سال تجربه به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی در صنایع هایتک (High-tech) در سیلیکون ولی دارد. دکتر رفیعی نژاد به‌عنوان استادیار و مشاور در دپارتمان مهندسی و علوم مدیریت در دانشگاه استنفورد آمریکا چندین سال تدریس نموده و با یکی از برترین بیزنس اسکول­های دنیا، مدرسه کسب‌وکار هاس (Haas School of Business) دانشگاه برکلی کالیفرنیا، همکاری نموده است و همچنین عضو هیئت‌علمی دانشکده تحصیلات تکمیلی Presidio در سان‌فرانسیسکو می‌باشند. دکتر رفیعی نژاد چندین سال به‌عنوان معاون شرکت‌های بزرگی همچون Applied Materials و Lam Research که هر دو شرکت‌های چند میلیارد دلاری بوده‌اند، فعالیت داشته است. ایشان مدیرعامل و مؤسس شرکت Blue Dome Consulting هستند که به شرکت‌های هایتک در ایالات‌متحده و چین خدماتی در حوزه‌های نوآوری محصول و توسعه توانایی‌های رهبری سازمان ارائه می‌کند. وی کتاب‌های مختلفی را در زمینه نوآوری محصول ارائه نموده است. کتاب اخیر وی در سال 2017 منتشر شد و عنوان آن، نوآوری محصول پایدار – کارآفرینی برای رفاه انسان می‌باشد.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : چهارشنبه

پروفسور وﯾﻢ وﻧﻬﻮرﺑﮏ، استاد نوآوری دیجیتال و کارآفرینی در بیزینس اسکول سورری انگلستان (Surrey Business School) است و به‌عنوان استاد مدعو با بیزینس اسکول ایسد اسپانیا (ESADE Business School) همکاری می‌کند و همچنین چندین سال با دانشگاه ملی سنگاپور (National University of Singapore) همکاری داشته است. پروفسور وﻧﻬﻮرﺑﮏ مقالات ارزشمند بی‌شماری را در ژورنال‌های معتبر بین‌المللی به چاپ رسانیده و جزو شناخته‌ترین چهره‌های حوزه نوآوری در دنیا به شمار می‌رود. ازجمله کتاب‌هایی که پروفسور وﻧﻬﻮرﺑﮏ با همکاری اساتید برجسته‌ای همچون هنری چسبرو و جوئل وست منتشر کرده و با استقبال بی‌نظیری در دنیا مواجه شده، عبارت است از «نوآوری باز: پژوهشی به سمت پارادایم جدید»، «مرزهای جدید در نوآوری باز» و «مدیریت نوآوری باز در SME ها». عمده پژوهش‌های ایشان در مورد نوآوری باز و اکوسیستم نوآوری می‌باشد و با شرکای مختلفی در سراسر جهان همکاری می‌کند. در حال حاضر ایشان بر روی پیامدهای استراتژی‌های دیجیتال و الزامات پایداری برای مدیریت اکوسیستم‌های نوآوری متمرکز هستند. وی در سال 2012 فروم نوآوری اروپا را با همکاری هنری چسبرو تأسیس کرد و در برگزاری کنفرانس جهانی نوآوری باز 2016 مشارکت داشته است. ایشان در کنفرانس­های بین‌المللی معتبری سخنرانی داشته و به‌عنوان مشاور با چندین شرکت چندملیتی و فناوری همکاری می‌کند.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled.png

پروفسور وﯾﻢ وﻧﻬﻮرﺑﮏ


استاد نوآوری دیجیتال و کارآفرینی در بیزینس اسکول سورری انگلستان و استاد مدعو بیزینس اسکول ایسد اسپانیا
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-1.png

پروفسور مامو موچی


مدیر پژوهش حوزه مطالعات نوآوری در دانشکده علوم مدیریت ، دانشگاه تیشوان آفریقای جنوبی

زمان : پنجشنبه          17:40 -18:00

پروفسور مامو موچی، مدیر پژوهش حوزه مطالعات نوآوری در دانشکده علوم مدیریت، دانشگاه تیشوان آفریقای جنوبی (Tshwane University of Technology) است. پروفسور موچی یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های حوزه نوآوری در آفریقا به شمار می‌رود که در توسعه و نهادینه کردن جایگاه مدیریت فناوری و نوآوری در قاره آفریقا نقش بسزایی داشته و تجارب ارزشمندی در این خصوص دارد. پروفسور موچی به‌عنوان پژوهشگر ارشد با مرکز فناوری و مدیریت برای توسعه (TMD) دانشگاه آکسفورد همکاری می­کند. وی با محققان (DILIC) در زمینه پژوهش­های بالقوه بخش‌های فناوری پیشرفته صنعتی آفریقا-چین همکاری می‌کند. از ایشان برای سه سال آینده به‌عنوان استادیار در دانشگاه ساسکس انگلیستان (Sussex University) دعوت ‌شده است. ایشان با دانشگاه‌های معتبری در دنیا همچون دانشگاه اقتصاد پراگ، دانشگاه جواهرال نهرو هند و دانشگاه شانگهای در چین، دانشگاه آمستردام هلند، دانشگاه میدلسکس انگلستان، کالج کارلتون ایالات‌متحده آمریکا، دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشگاه کمبریج همکاری داشته است.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : چهارشنبه          13:45-14:05

دکتر سیمونه کورسی، استاد تجارت بین‌الملل، استراتژی و نوآوری دانشگاه لافبورو (Loughborough University) است. ایشان پیش‌تر در دانشگاه منچستر، مدیریت موسسه منچستر-چین را برعهده داشت. سیمونه در زمینه مطالعات نوآوری به پژوهش می‌پردازد. عمده پژوهش­های وی در حوزه تحقیق و توسعه و مدیریت نوآوری است و به دنبال نوآوری جهانی و پویایی نوآوری معکوس، با تمرکز بر کشور چین است. اخیراً وی علاقه خود را به سمت تحقیق و توسعه بین‌المللی و همکاری‌های صنعت-دانشگاه توسعه داده است. پیش از پیوستن به دانشگاه منچستر، وی به‌عنوان محقق در دانشگاه مدیریت لنکستر فعالیت می کرده و مدیر پروژه برنامه لنکستر-چین (Lancaster China Catalyst Programme) بوده است. این پروژه باهدف ایجاد و حمایت از مشارکت تحقیق و توسعه بین سازمان‌های انگلیسی و چینی ایجادشده بود. در مدت‌زمانی که وی در دانشگاه لنکستر حضور داشت، بیش از 60 شرکت کوچک و متوسط انگلیسی را در ارتباط با استراتژی‌های آنان با کشور چین، مشورت داده است. ایشان مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مدیریت از دانشکده مطالعات پیشرفته دانشگاه سانتانا در شهر پیزای ایتالیا دریافت کرده است. وی محقق دکتری مهمان در دانشگاه تونگجی در سال 2011 بوده و اخیراً محقق ارشد در GLORAD است. GOLARD یک شبکه تحقیقاتی مستقل بین‌المللی و یک اندیشکده در حوزه تحقیق و توسعه جهانی و نوآوری است.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-2.png

دکتر سیمونه کورسی


استاد تجارت بین الملل ، استراتژی و نوآوری دانشگاه لافبورو انگلستان
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Marina_Ranga-1.jpg

دکتر ماریانا رنگا


صاحب نظر همکاری صنعت ،دانشگاه و دولت
هماهنگ کننده پروژه های مرکز پژوهش های مشترک کمیسیون اروپا

زمان : چهارشنبه          9:00-9:20

دکتر مارینا رنگا صاحب‌نظر حوزه همکاری صنعت، دانشگاه و دولت و هماهنگ‌کننده پروژه‌های مرکز پژوهش‌های مشترک کمیسیون اروپا می­باشد. ایشان در سالیان اخیر سمت‌های علمی مختلفی در دانشگاه‌های استنفورد آمریکا، نیوکاسل انگلستان، دانشگاه خرونینگن هلند، دانشگاه ورشو لهستان و دانشگاه ساسکس انگلستان داشته است. زمینه‌های اصلی تخصص وی عبارت‌اند از اکوسیستم‌های نوآوری ملی و منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و تخصصی سازی هوشمند، همکاری دانشگاه و صنعت، انتقال تکنولوژی و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی، جنسیت در نوآوری، فناوری و کارآفرینی. خانم رنگا مقالات متعددی در معتبرترین ژورنال‌های بین‌المللی و کتاب‌هایی با همکاری متخصصان برجسته دنیا در حوزه‌های مطرح‌شده منتشر نموده است. دکتر رنگا مشاوره‌های گسترده‌ای در زمینه فناوری و نوآوری برای سازمان‌های بین‌المللی همچون کمیسیون اروپا، سازمان ملل، آژانس‌های نوآوری دولت ملی و منطقه‌ای انجام داده است. وی ریاست گروه مشاوران کمیسیون اروپا در برنامه “گسترش تعالی و مشارکت گسترده”  افق 2020 (H2020) اتحادیه اروپا را بر عهده داشت و از سال 2007 عضو تیم خبره  UN-ECE سازمان ملل متحد در زمینه سیاست‌های نوآوری و رقابت‌پذیری است.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : پنجشنبه        8:30 -8:50

مهدی معصومی کارآفرین و مدیر ایرانی در حوزه صنایع غذایی، بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره گروه تلاونگ و عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران است.

وی از شناخته‌شده‌ترین فعالان صنعت طیور کشور بوده و در طول بیش از چهار دهه فعالیت ایشان در این صنعت از یک فارم مرغ تخمگذار در سال ۱۳۵۹ شروع کرده است و در طول این سال‌ها چندین شرکت در کل حلقه‌های زنجیره صنعت طیور ایجاد کرده است. او در سال ۱۳۸۰ برای اولین بار در ایران تولید و عرضه تخم مرغ را متحول کرد و آن را به صورت بسته بندی و برند دار شده تولید و فرهنگ سازی کرد. 

ایشان همواره به عنوان مهم ترین شخصیت اقتصادی در حوزه نوآوری و تغییر زیر ساخت های صنعت جهت بهبود و پیشرفت آن شناخته شده است. نگاه ملی او به موضوع نوآوری در صنعت موجبات رشد و توسعه کل صنعت را به وجود آورده است. او در حال حاضر عضو هیئت رئیسه و یکی از بنیانگذاران باشگاه نوآوری ایران می‌باشد.

ایشان همچنین در سال‌ ۲۰۰۲ جایزه تندیس تخم مرغ بلورین را از کنفرانس بین‌المللی تخم مرغ به عنوان شخصی که بیشترین تحول رو در کشور خود به وجود آورده است در بین تمام تولیدکننده های تخم مرغ در دنیا به دست آورده است

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/WhatsApp-Image-2020-11-26-at-4.39.40-PM.jpeg

مهندس مهدی معصومی


بنیان گذار شرکت تلاونگ

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/javanmardi.jpg

دکتر شهاب جوانمردی


مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان


زمان : چهارشنبه        9:30-9:50

شهاب جوانمردی کارآفرین و مدیر ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) و عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران است.

وی از شناخته‌شده‌ترین فعالان صنعت فاوا بوده و در طول بیش از یک دهه مدیریت ایشان در هلدینگ فناپ این مجموعه از یک شرکت نوپای 20 نفره در زمینه تجهیزات بانکی، به مجموعه بزرگی با بیش از 4000 نفر بدل شده است که دامنه فعالیت‌های آن تقریباً تمامی شاخه‌های صنعت فناوری اطلاعات را دربرگرفته و یکی از کلیدی‌ترین بازیگران بخش خصوصی صنعت فاوا، بانکداری و پرداخت ایران را شکل دهد.

ایشان همچنین در سال‌های 1397 و 1398 تندیس زرین رهبری دیجیتال از اولین و دومین جایزه ملی تحول دیجیتال ایران دریافت نموده است

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : چهارشنبه        16:00-16:20

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/merati.jpg

مهندس محمود رضا مرآتی


هم بنیانگذار و معاون مدیر عامل در امور فنی شرکت پویندگان راه سعادت

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Dr.-arasti.jpg

دکتر محمد آراستی


عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف


زمان : پنج شنبه        10:45-11:05

محمدرضا آراستی دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف است. وی مدرک دکترای خود را از دانشگاه پلی تکنیک گرونوبل در فرانسه اخذ کرده است. حوزه­های علاقه او در تدریس و تحقیق شامل مدیریت استراتژیک فناوری، مدیریت نوآوری و توسعه محصول جدید است. دکتر آراستی از بنیانگذاران و اولین رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری در ایران است. وی از سال 1393 مرکزی را تحت عنوان CRiTIMIX برای پژوهش در زمینه مدیریت فناوری و نوآوری در سیستم های پیچیده صنعتی در دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی و تاکنون مدیریت کرده است. او همچنین مقالات زیادی را در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسانده و به بنگاه های اقتصادی کوچک و بزرگ در صنایع مختلف در زمینه مدیریت فناوری به ویژه تدوین استراتژی فناوری مشورت داده است.

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید

زمان : پنجشنبه        18:40 – 19:00

بنیان گذار و عضو هیات مدیره گروه صنعتی پارس سامان

بنیان گذار، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت همکاران سامانه های ارتباطی پارس

بنیان گذار و رییس هیات مدیره شرکت صباسل آریا

بنیان گذار و رییس هیات مدیره شرکت تیس آرین کیش (اکتیس)

عضو هیات مدیره شرکت هوش ماندگار شایا

مدرس دانشگاه صنعتی شریف

نایب رییس کمیسیون اقتصاد نوآوری اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاروزی تهران

نایب رییس کمیسیون دانش بنیان اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران

فارغ التحصیل مهندسی برق و MBA از دانشگاه صنعتی شریف

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Eng.-Fardis.jpg

مهندس فرزین فردیس


نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال، مدیرعامل گروه صنعتی پارس سامان اتاق بازرگانی تهران

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Dr-Dehghani.jpg

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی


معاون فناوری دانشگاه آزاد اسلامی


زمان : چهار شنبه        11:00-11:20

برای مشاهده پوستر این سخنران کلیک کنید
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Logo-Site-FA-Rev00-1.png

با ما در ارتباط باشید …

88615889- 021
89780758- 021
دبیرخانه سیزدهمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری