پنل «تجربهای متفاوت از مواجهه با ICT: تجربه بانک پاسارگاد در شکل دهی فناپ» با حضور مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد، شهاب جوانمردی مدیرعامل شرکت فناپ و زهرا میرحسینی معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک پاسارگاد برگزار شد.
مجید قاسمی: یکی از بزرگترین چالشهای ما مهاجرت به نرمافزار جدید Core Banking بود. مشکل اول اینجا بود که مدیران نرمافزار قبلی معتقد بودند ما توان انجام این کار را نداریم و در نتیجه همکارای لازم را با ما انجام نمیدادند. پس از چند ماه جلسه بینتیجه، جوانان شرکت از ما اجازه خواستند گیت ورود به نرمافزار را شکسته و ما هم به ناچار قبول کردیم. البته آن شرکت هم اکنون مورد حمایت شرکت فناپ قرار دارد. چالش بعدی این بود که مهاجرت به نرمافزار جدید با کمترین مشکل و قطعی انجام شود. پیش از ما یک بانک دیگر تنها در حوزه محدود نرمافزار را جایگزین کرده بود و در نتیجه این کار به مدت سه هفته سیستمهای آن بانک با مشکل مواجه شد و به اعتبار آن لطمه بسیاری خورد.
دکتر بهرزو شاهمرادی عضو هیئت علمی گروه اقتصادی علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشورمیباشند. ایشان مدرک دکتری اقتصاد سرمایه گذاری بینالملل و کارشناسی ارشد اقتصاد محض را از دانشگاه بینالمللی میسور هندوستان اخذ نموده است. دکتر شاهمرادی ویراستار انتشارات IGI در آمریکا و ویراستار و عضو بورد مشورتی مجله های علمی-پژوهشی مجله بین المللی مدیریت و نوآوری، مجله پژوهش های علمی پایه و کاربردی، مجله بین المللی تحقیقات کسب و کار و مدیریت مالی، مجله علمی فیلیپین میباشند. از جمله سوابق حرفه ای ایشان می توان مشاور ارزی بانک انصار استان کردستان، مشاور اقتصادی-تجاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، عضو کمیسیون آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی استان کردستان را نام برد.
دکتر فرشاد مؤمنی استاد تمام و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، رییس مؤسسه دین و اقتصاد و صاحب نظر اقتصادی است. وی که به نوعی به اقتصاد نهادگرا معتقد است، به عنوان مشاور ارشد اقتصادی دکتر میرحسین موسوی قبل از انتخابات دهم ریاست جمهوری فعالیت می کرده است. ایشان مقالات ارزشمند و کتاب های بسیاری را تالیف نموده اند که از جمله آن ها می توان آثاری همچون کتاب علم اقتصاد و بحران در اقتصاد ایران، کتاب کالبدشناسی یک برنامه توسعه، کتاب اقتصاد ایران در دوران تعدیل ساختاری، کتاب اقتصاد سیاسی توسعه در ایران امروز، کتاب اقتصاد دانش بنیان بررسی نقش فناوری و نواوری در توسعه اقتصادی، کتاب تحولات تکنولوژی و آینده توسعه در ایران و ترجمه کتاب ترجمه نظریه نهادگرایی در علم سیاست، نوشته گای پیترز.
دکتر حامد ساجدی مدیرعامل و عضو هـیات مدیره شـرکت پیشگامان امین سرمایه پاسـارگاد (شناسا)– شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر گروه مالی پاسارگاد، موسس و رئیس هیأت مدیره شرکت طنین پرداز پاسارگاد، نایب رییس هیات مدیره انجمن سرمایه گذاری خطر پذیر کشور، رییس هیات مدیره مجمع خیران حامی فناوری و عضو شورای مرکزی جامعه فارغ التحصیلان امیرکبیر و استادیار گروه الکترونیک دانشکده فنی و مدیر گروه پژوهشی فناوری آکوستیک دانشگاه شاهد است.
مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری وعضو هیأت مدیرهی شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) است. ایشان در این مجموعه، مدیریت موفق شتابدهندهی تریگآپ و کافه آیتی را بهعهده دارد و در زمینهی نوآوری و کمک به رشد و راهاندازی استارتآپها، تجربیات موفقی دارد.
توسعه دهنده ی کسب و کار، پژوهشگر و مدرس در حوزه کارآفرینی و کسب و کار، عضو انجمن SPES اروپا، عضو آکادمی آسیایی انجمن مدیریت، سردبیر مجله کارآفرینی، تجارت و اقتصاد (کانادا)، تخصصها: کارآفرینی، کسب و کار، مدیریت و امور مالی.
سوده حیدری نصب، مدیر ارشد استراتژی شرکت رایان توسعه پایا، ، یک شرکت مشاوره مدیریتی و استراتژیک است که به شرکتهای کوچک و بزرگ فعال در صنایع مختلف خدمات مشاوره ارائه می نماید. و مدیر عامل شرکت کرمان تابلو، یک شرکت دانش بنیان ارائه دهنده راهکارهای صنعتی و پیمانکار EPC است که در بسیاری از پروژه های ملی و بین المللی در زمینه هایی مانند نفت و گاز، پتروشیمی، برق، معدن و متال و تصفیه و انتقال آب و… فعال میباشد.
غلامرضا منوچهری کارآفرین، سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است، که در حال حاضر بعنوان معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی، فعالیت میکند. وی در فاصله سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۰ معاونت وزیر نیرو در امور آبفا را برعهده داشت. منوچهری از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۹ برای مدت ۱۰ سال، مدیرعامل شرکت خدمات نفتی پتروپارس بود.. از دیگر سوابق وی میتوان به مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیرعاملی گروه صنعتی سدید و ریاست هیئت مدیره شرکت تسدید اشاره کرد. منوچهری هماکنون علاوه بر پستهای اجرایی، مشاور وزیر نیروی ایران نیز میباشد.
غلامرضا منوچهری کارآفرین، سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است، که در حال حاضر بعنوان معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی، فعالیت میکند. وی در فاصله سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۰ معاونت وزیر نیرو در امور آبفا را برعهده داشت. منوچهری از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۹ برای مدت ۱۰ سال، مدیرعامل شرکت خدمات نفتی پتروپارس بود.. از دیگر سوابق وی میتوان به مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیرعاملی گروه صنعتی سدید و ریاست هیئت مدیره شرکت تسدید اشاره کرد. منوچهری هماکنون علاوه بر پستهای اجرایی، مشاور وزیر نیروی ایران نیز میباشد.
عضو هیأت علمی و معاون پژوهش و فنّاوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور می باشند. ایشان مسئولیت های مهمی همچون دبیر کمسیون انرژی شورای علوم تحقیقات و فناوری (عتف)، عضو شورای پژوهش و فناوری وزارت نیرو، عضو شورای برنامه ریزی پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران، معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی ستاد اجرای نقشه جامع علمی کشور، عضو هیات اجرایی کمیته ملی انرژی جمهوری اسلامی ایران را در کارنامه خود دارند.
محمدرضا طبیب زاده عضو و نماینده هیات مدیره انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی.
آقای رضا خیامیان، رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران است. وی همچنین مدیر عامل شرکت آرمان انرژی تک، ارائه دهنده خدمات مهندسی در زمینه های مختلف صنایع برق و ساخت تجهیزات پالایشگاهی می باشد. ایشان همچنین رئیس هیئت مدیره شرکت ایران گداخت، تولید کننده قطعات نفت و گاز است. آقای خیامیان رئیس هیئت مدیره منطقه ویژه اقتصادی شهرضا نیز می¬باشد.
دکتر ملکی در حال حاضر قائم مقام پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف و دبیر ستاد پایش و ارزیابی علم و فناوری، شورای عالی علوم، تحقیقات، فناوری (عتف) میباشند. ایشان معاونت آموزش و مشاور مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی بوده و مسئولیت های علمی و اجرایی بسیاری را بر عهده داشته اند. دکتر ملکی مدرک دکتری مطالعات علم و فناوری را از دانشکده علوم اجتماعی و سیاسی، دانشگاه ادینبرو، بریتانیا و مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرای (MBA)، گرایش مدیریت فناوری را از دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف اخذ نموده است.
دکتر امیر ناظمی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مدیر گروه آیندهاندیشی این مرکز است. وی دانشآموخته سیاستگذاری فناوری در مقطع دکتری و مدیریت فناوری در کارشناسی ارشد است. ایشان از متخصصان مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری میباشند. دکتر ناظمی در مجامعی همچون هیات مدیره انجمن مدیریت فناوری ایران، اندیشگاه آتینگار و هیات مدیره انجمن آیندهنگری ایران عضویت دارد. وی همچنین عضو گروه واژهگزینی فرهنگستان زبان فارسی و عضو وابسته فرهنگستان علوم کشور نیز میباشد.
دکتر بهزاد سلطانی عضو و رییس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان می باشد. دکتر سلطانی همچنین عضو هیات مدیریت انجمن مدیریت فناوری ایران و رییس کمیته راهبری جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری هستند. لازم به ذکر است دکتر سلطانی مسئولیتهای مختلفی از جمله مدیر کل امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشاور تجاریسازی معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، و عضویت در «کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان و نظارت بر اجرا» را در کارنامه خود دارد.
دکتر صادقزاده معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت است. وی همچنین عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و عضو هیأت امناء و رئیس پژوهشکده میکروالکترونیک سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است، پیش از این نیز از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ مسئولیت معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را عهدهدار بود. صادقزاده در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، نمایندگی مردم رشت را برعهده داشت و نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن و رئیس کمیته ارتباطات و مخابرات مجلس شورای اسلامی بود.
دکتر محمدرضا پاکروان استاد دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف است. وی تحصیلات دوره کارشناسی خود را به عنوان فارغ التحصیل ممتاز در رشته مهندسی برق در دانشکده فنی دانشگاه تهران به پایان رساند. سپس تحصیلات خود را در دانشکده مهندسی دانشگاه اتاوا (کانادا) در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ادامه داد.
دکتری مدیریت – تصمیم گیری و خط مشی گذاری، مدیرکل دفتر مطالعات ارتباطات و فناوریهای نوین و عضو هیات علمی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، شاور ستاد فناوری های نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشاور کمیسیون فناوری اطلاعات و رسانه اتاق بازرگانی ایران.