چهاردهمین کنفرانس بین المللی آسیالیکس همزمان با هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری با محوریت ” یادگیری فناورانه، نوآوری و هم پایی در بستر تعاملات بین المللی” در تاریخ 7 الی 9 شهریور ماه در مدت زمان سه روز برگزار گردید.
انجمن مدیریت فناوری ایران با توجه به رسالت خود مبنی بر توسعه و ترویج مفاهیم، رویکردها و تجارب مدیریت و سیاست گذاری فناوری و نوآوری در سطح کشور و ارتقاء تعاملات و همکاریهای بینالمللی در این عرصه، هر ساله با برگزاری کنفرانس مدیریت فناوری سعی در کمک به ارتقای سطح مدیریت فناوری در کشور دارد. دورههای قبلی این کنفرانس با حضور مقامات عالی رتبه علمی و فناوری کشور و مشارکت بیش از 500 نفر از مدیران، کارشناسان و متخصصان مدیریت فناوری داخلی و صاحبنظران خارجی همراه بوده و دستاوردهای قابل توجهی به همراه داشته است. ارائه مقالات در قالب محورهای موضوعی، برگزاری پانل ها و نشست های تخصصی با مدیریت صنایع و همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی به صورت عرضه محور و تقاضامحور، از دیگر برنامه های کنفرانس است. این کنفرانس بینالمللی هر ساله با همکاری وزارتخانهها، نهادها و سازمانهای معتبر ملی و بینالمللی در این حوزه، و جمع کثیری از متخصصان بینالمللی برگزار میشود.
صبح روز اول کنفرانس(افتتاحیه کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری) با سخنرانی آقایان دکتر منوچهر منطقی(رییس کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری و رییس انجمن مدیریت فناوری ایران)، دکتر عباس علی آبادی(مدیر عامل گروه مپنا)، دکتر علی ملکی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف) آغاز گردید:
و در ادامه پانل های تخصصی به موازات هم از سازمان ها و شرکت ها برگزار گردید:
بعد از ظهر روز اول کنفرانس با آغاز اختتامیه پنجمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری آغاز شد و به موازات مراسم اختتامیه برگزار گردید:
گردهمآیی سالانه آسیالیکس بخشی از شبکه بزرگ جهانی GLOBELICS است. گلوبلیکس مخفف Global Network for Economics of Learning, Innovation and Competence Building Systems است. این شبکه، یک شبکه جهانی گسترده در حوزه یادگیری، نوآوری و قابلیت سازی با محوریت کشورهای در حال توسعه است. متفکران بزرگ حوزه توسعه از طریق یادگیری فناوری و نوآوری در ساختار شبکه جهانی گلوبلیکس قرار دارند، افرادی نظیر ریچارد نلسون، کریستوفر فریمن، لاندوال، فاگربرگ و نظایر آنها که هر کدام خود قطبی در ادبیات این حوزه به شمار می روند. گلوبلیکس چند شاخه جغرافیایی دارد که از آن جمله می توان به ASIALICS, AFRICALICS و LALICS اشاره نمود. هر کدام از این شعبهها، به مساله توسعه در منطقه خاص خود می پردازد و آنان نیز سالانه گردهمآیی های خاص خود را دارند. قدیمی ترین این شاخه های منطقه ای ASIALICS است. هدف شبکه آسیالیکس بررسی این نکته است که چگونه راهبرد های توسعه دانش بنیان را می توان به عنوان محور توسعه در آسیا به کار گرفت. آنان هرساله گردهم آمده تا بتوانند تجربیات کشورها و بنگاه های آسیایی را با هم به اشتراک بگذارند و به رهیافتهای جدیدتر دست یابند. در این کنفرانس افراد معمولا به بیان آخرین تجربیات و دستاوردهای خود می پردازند. موضوع کلیدی این گردهمآیی ها هر سال مبتنی بر نیاز کشور میزبان تعریف می شود. لذا موضوع اصلی کنفرانس برای امسال یادگیری فناورانه و نوآوری در بستر تعاملات بین المللی تعریف شد.
روز دوم کنفراس( افتتاحیه آسیالیکس) با سخنرانی آقایان دکتر ابراهیم سوزنچی( عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف)، اینتراکومنرد پاتاراپونگ( رییس کمیته علمی آسیالیکس) آغاز شد:
و در ادامه دو پانل تخصصی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و ارائه 24 مقاله شفاهی به موازات هم در بعد از ظهر روز دوم کنفرانس برگزار گردید:
روز سوم کنفرانس با ارائه 18 مقاله شفاهی در چهار سالن، به موازات هم آغاز و با برگزاری دو پانل تخصصی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک ادامه یافت و در پایان، مراسم اختتامیه با سخنرانی دکتر سوزنچی و دکتر کونگ را لی درباره آمار و شرایط برگزاری چهاردهمین کنفرانس اسیالیکس و اطلاعاتی در مورد زمان و مکان پانزدهمین کنفرانس بین المللی آسیالیکس آغاز و از سازمان ها و شرکت های حامی و برگزار کنندگان پانل های تخصصی و از نویسندگان چهار مقاله برتر تقدیر به عمل آمد.