به دلیل محدودیت های به عمل آمده در دوران فراگیری ویروس کرونا کنفرانس به صورت آنلاین و از طریق وبینار برگزار خواهد شد.

ورود به صفحه کنفرانس آنلاین

نام کاربری موبایل بدون صفر – رمز عبور چهار رقم آخر موبایل.

درصورتی که دچار مشکل شدید با شماره پشتیبان، 02191026614 تماس بگیرید.

مدیریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری

مدیریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری

مدیریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری

مدیریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری

اخبار کنفرانس

اخبار روز چهارشنبه

  • سخنرانی دکتر منوچهر منطقی
  • سخنرانی خانم مارینا رنگا
  • سخنرانی دکتر شهاب جوانمردی
  • سخنرانی دکتر رابرت فال
  • سخنرانی دکتر پراستنیوس
  • سخنرانی دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی
  • سخنرانی ویم ونهوربک
  • نشست تخصصی صنعت بانکی در توسعه اکوسیستم نوآوری
  • سخنرانی دکتر سیمونه کورسی
  • نشست تخصصی پیشرفت های بیوتکنولوژی ایران و تلاطم های محیطی
  • سخنرانی مهندس محمودرضا مرآتی
  • نشست تخصصی بررسی سازوکار توسعه همکاری های فناورانه بین صنایع و شرکت های دانش بنیان
  • سخنرانی دکتر داریوش رفیعی نژاد
سخنرانی دکتر منوچهر منطقی

 لینک خبر 

افتتاحیه دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردهیمن کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران، IRAMOT 2020 با سخنرانی آقای دکتر منوچهر منطقی، رئیس کنفرانس آغاز شد.
در اولین روز از دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردهیمن کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران، IRAMOT 2020 آقای دکتر منطقی به عنوان رئیس کنفرانس، ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان مجازی، اهمیت مدیریت فناوری و نوآوری و انطباق پذیری در شرایط متلاطم محیطی و پاسخگویی به نیازهای صنعت در این شرایط را تشریح نمودند. ایشان افزودند که یکی از موارد مورد توجه مدیران بزرگ دنیا، راه انداز ی و توسعه کسب و کارهایی است که قابلیت این را داشته باشند که در شرایط عدم قطعیت و بی ثبات، به حیات و فعالیت خود ادامه دهند.
در ادامه ایشان به فرآیند برنامه ریزی های کنفرانس، داوری مقالات که از کیفیت بالاتر و نرخ پذیرش بالاتر، مورد نگاری های تجربه صنعت در نوآوری های متناسب با هر یک از این صنایع که از ابتکارات سال جاری کنفرانس بود، همچنین تعداد دوبرابری شرکت کنندگان این دوره کنفرانس که به صورت مجازی در کنفرانس حضور دارند، اشاره نمودند.
در این کنفرانس که به دلیل شرایط بهداشتی کشور، به صورت مجازی برگزار می شود، با حضور تعداد قابل توجهی از علاقمندان و فعالان فناوری و نوآوری سراسر کشور و همراه با برگزاری نشست های تحصصی، سخنرانان کلیدی داخلی و خارجی در صنایع مختلف حوزه بانکی، صنعت زیست فناوری، نوآوری های احتماعی، صنایع خلاق، فعالیت های مشترک و همکاری های صنعت و دانشگاه و نیز همکاری شرکت های نوپاو صنایع بزرگ و سایر محورها برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است که طی هفته گذشته، کارگاه های آموزشی به صورت مجازی و با بهره گیری از اساتید مطرح داخلی و بین المللی برگزار شد که نسبت به سال های پیش، با استقبال چندبرابری مواجه شد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/WhatsApp-Image-2020-12-02-at-10.23.00-AM.jpeg
سخنرانی خانم مارینا رنگا

لینک خبر 

خانم مارینا رنگا، مسئول کمیته سیاست‌گذاری در مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اروپا و دانشیار نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه ورشو لهستان، در سخنرانی خود تحت عنوان “حمایت از نوآوری منطقه‌ای و توسعه فناوری از طریق تخصصی سازی هوشمند”، به بیان درس‌ها و تجربه‌هایی که به‌واسطه پروژه‌ای که در زمینه تخصصی سازی هوشمند در اروپا با همکاری کمیسیون اروپا در کشورهای مختلف اروپایی انجام شد، پرداختند. خانم رنگا در سخنرانی‌شان ابتدا به مفاهیم و کاربردهای تخصصی سازی هوشمند پرداختند. ازنظر خانم رنگا، تخصصی سازی هوشمند نوعی سیاست‌گذاری نوآوری منطقه‌ای است که مناطق مختلف را تشویق می‌کند تا در حوزه‌های اولویت‌دار خود، از طریق ایجاد تغییرات ساختاری نوآورانه و فناورانه، به مزیت رقابتی قابل‌اتکا دست یابند. این فرایند در عمل مراحل مختلفی دارد که ابتدا می‌بایست پروژه‌های اولویت‌دار را برای توسعه شناسایی کرد. سپس مشارکت استراتژیک بین بازیگران مدل مارپیچ چهارگانه برای تعریف چشم‌انداز مشترک برای نوآوری منطقه‌ای و فرصت‌های بازارهای نوظهور را بررسی کرد. درنهایت در خصوص سرمایه‌گذاری استراتژیک در مناطق رقابتی و تطابق قدرت تحقیق و توسعه با نیازهای تجاری تصمیم‌گیری کرد و در خصوص استفاده از منابع مالی و زیرساختی اتحادیه اروپا متناسب با نیازهای منطقه‌ای برنامه‌ریزی کرد. خانم رنگا اذعان داشتند که طی سالیان اخیر توجه ویژه‌ای به موضوع تخصصی سازی هوشمند در کمیسیون اروپا شده و سرمایه‌گذاری‌هایی زیادی در این حوزه انجام‌شده است. خانم رنگا سپس به درس‌هایی که طی پیاده‌سازی این پروژه در کشورهای مختلف اروپا آموختند و موانع و چالش‌هایی که با آن‌ها روبه‌رو شدند پرداخت و درنهایت بررسی کردند که آیا تجربه پیاده‌سازی سیاست‌های استراتژیک اروپا درزمینه تخصصی سازی هوشمند و حمایت از نوآوری‌های منطقه‌ای می‌تواند برای سیاست‌های نوآوری ایران الهام‌بخش باشد یا خیر.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels.jpg
سخنرانی دکتر شهاب جوانمردی

لینک خبر

در اولین روز از دهمین کنفرانس بین الملی وچهاردهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران، آقای شهاب جوانمردی، مدیر عامل فناپ، به بیان تجربیات خود در پیاده سازی مفاهیم نوآوری در زمینه صنعت بانکی پرداختند.

آقای دکتر جوانمردی با بیان تجربیات خود طی سال های گذشته معتقد بودند که با توجه به شرایط متلاطم محیطی و عدم قطعیت های موجود در دنیای پیرامون که تمامی صنایع به ویژه صنایعی که به طور مستقیم با زندگی روزمره مردم در ارتباط هستند، را تحت تاثیر قرار می دهند، لزوم نوآور ماندن و منطبق نمودن کسب و کار خود با شرایط بی ثبات مهم ترین عامل بقای سازمان و کسب و کارهاست.

ایشان همچنین افزودند نظام ملی نوآوری مفهومی است که به درستی می تواند در مرحله اجرا و پیاده سازی برسد. نظام بانکی، به دلیل شبکه گسترده ای که در سراسر کشور و در تمامی مناطق دارد، می تواند به عنوان یکی از زیرساخت های اجرای این مفهوم در نظر گرفته شود.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/IMG-20201202-WA0086.jpg
سخنرانی دکتر رابرت فال

لینک خبر

در اولین روز از دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری، آقای دکتر رابرت فال،مدیر ارشد تحقیقات و پژوهش های مرکز مدیریت فناوری مؤسسهCUED دانشگاه کمبریج انگلستان، در رابطه با مفهوم نقشه راه فناوری و زمان های نامشخص و نامفهوم و نامعلوم سخنرانی داشتند.

آقای دکتر فال، در ابتدا با معرفی مبانی مفهوم نقشه راه فناوری، به معرفی این مفهوم به عنوان ابزاری برای توسعه استراتژی های فناوری اشاره نمودند. از آنجایی که نقشه راه به برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت می پردازد و در زمان های آینده، عدم قطعیت بسیار می تواند افزایش یابد، لذا این ابزار کاملا متناسب با شرایط عدم قطعیت می تواند کارکردی و مفید باشد.

در ادامه ایشان با اشاره با سازمان یونیدو به عنوان یکی از باسابقه ترین افرادی که در این زمینه تعداد قابل توجهی نقشه راه تدوین و توسعه داده اند، به مثال هایی از شرایط عدم قطعیت و ناپایداری که در زمان های گذشته نیز رخ داده است، به مثال همه گیری ویروس ابولا اشاره کردند. به دلیل شباهت هایی که در استراتژی ها و برنامه های دولت ها برای این دوران اتخاذ شده است، می توان از تجربیات دولت ها و سیاستگذاران سال های گذشته استفاده نمود.

در پایان حضار با ارسال سوالات و نظرات خود، به صورت پرسش و پاسخ به تبادل نظر پرداختند.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels-4.jpg
سخنرانی دکتر پراستنیوس

لینک خبر

خبر سخنرانی دکتر پر استنیوس
در اولین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، دکتر پر استنیوس، مدیرعامل شرکت بین‌المللی مشاوره مدیریت ردال به سخنرانی با عنوان «ورود به مرحله بعدی تعالی، نقش توسعه فناوری و اتحادهای جهانی در دهه‌های آینده» پرداخت.
از نظر دکتر پر استنیوس با وجود اینکه شیوع کووید 19 منجر به ایجاد شرایط عدم اطمینان در دنیا شده است، اما این بحران به سرعت در حال اثرگذاری بر روندهای اقتصادی و فناورانه جهان است، آنها را با تحولات مثبت و منفی مواجه کرده و می‌تواند دنیا و شیوه زندگی افراد را دستخوش تغییر کند. زنجیره تأمین، جهانی‌سازی، نابرابری و نیروی کار از جمله مهم‌ترین روندهای اقتصادی و روباتیک، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و زیست‌فناوری نیز از جمله مهم‌ترین حوزه‌های تأثیرپذیر از شیوع کووید 19 در دنیا هستند.
این سخنرانی با اشاره به موفقیت کسب‌وکارهای نوآورانه و فناورانه‌ در ایران که مشابه کسب‌وکارهای بین‌المللی شکل گرفته و بر اساس نیاز ایران بومی شده‌اند و پیشنهاد سیاست‌هایی جهت توسعه اقتصادی و فناورانه ایران در دوره بحران پایان یافت.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پر.jpg
سخنرانی دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی

لینک خبر 

خبر سخنرانی دکتر دهقانی فیروزآبادی

در اولین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به سخنرانی با عنوان «نوآوری با دست‌های خالی» و با محوریت توجه به کارآفرینی و لزوم هدایت فعالان حوزه فناوری و نوآوری به سمت حل نیازهای فناورانه کسب‌وکارهای خانگی و کوچک پرداخت.

دکتر فیروزآبادی در ابتدا با مروری بر تحول دانشگاه‌های کشور از تمرکز بر آموزش و تربیت نیروی انسانی (نسل 1) به تربیت پژوهشگران در حوزه‌های مختلف (نسل 2)، لزوم حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل 3 به عنوان دانشگاه‌های کارآفرین را مطرح نموده و با اشاره به دولتی بودن فضای آموزش عالی در کشور بیان کرد که بسیاری از دانشگاه‌های ایران در قالب‌های مدیریتی نسل 1 و 2 باقی مانده‌اند. وی در ادامه با انتقاد از تمرکز بیش از حد جامعه علم و فناوری بر برخی حوزه‌های خاص که عمدتا مبتنی بر خدمات هستند، ضرورت شناسایی مسائل و مشکلات کشور، نیازهای فناورانه کسب‌وکارهای کوچک و خانگی و هدایت جریان فناوری و نوآوری به سمت ارزش آفرینی در این زمینه‌ها را مطرح نمود.

این سخنرانی با اشاره به برنامه عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی در شکل‌دهی سراهای نوآوری و هدایت دانشگاه‌ها به سمت تمرکز بر توسعه فناوری و نوآوری در حوزه مورد نیاز مردم در شهرهای مختلف و همچنین طرح تحول در مدیریت دولتی دانشگاه‌ به منظور کاهش تصدی‌گری و افزایش تسهیلگری پایان یافت. پس از اتمام سخنرانی نیز، زمانی به پرسش و پاسخ مخاطبین اختصاص داده شد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/فیروز-ابادی.jpg
سخنرانی ویم ونهوربک

لینک خبر 

پروفسور وﯾﻢ وﻧﻬﻮرﺑﮏ، استاد نوآوری دیجیتال و کارآفرینی در مدرسه کسب و کار سورری انگلستان و استاد مدعو مدرسه کسب و کار ایسد اسپانیا، در سخنرانی خود تحت عنوان “فناوری‌های دیجیتال، نوآوری در مدل کسب‌وکار و مدیریت اکوسیستم نوآوری” تاکید کردند که فناوری‌های دیجیتال در حال تحول هستند و اکوسیستم‌های نوآوری در صنایع مختلف روزبه‌روز پیچیده‌تر خواهند شد. آقای وﻧﻬﻮرﺑﮏ در پژوهش‌های اخیر خود سه صنعت انرژی، مراقبت‌های بهداشتی و کشاورزی دقیق را مورد بررسی قراردادند تا اشکال جدید همکاری در اکوسیستم نوآوری این صنایع را بازبینی کنند. وﻧﻬﻮرﺑﮏ در سخنرانی خود فناوری‌های دیجیتال را به دودسته تقسیم کرد: 1. فناوری‌های دیجیتال سنتی (مانند Uber و Airbnb) 2. فناوری‌های دیجیتال جدید (مانند Phillips و …) و تفاوت‌های این دو ساختار را موردبررسی قرارداد. همچنین به تفضیل در خصوص ویژگی‌ها و پیچیدگی‌های ساختار اکوسیستم نوآوری متأثر از فناوری‌های دیجیتال جدید با ذکر نمونه‌ها و پروژه‌های واقعی پرداخت و پیامدهای تغییر فرآیندهای تجاری را برشمر. در پایان وی راهکارهایی را برای مدیریت اکوسیستم‌های نوآوری سنتی (مدیریت اکوسیستم های تک قطبی) و جدید (مدیریت اکوسیستم چند قطبی) ارائه نمود.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels-8.jpg
نشست تخصصی صنعت بانکی در توسعه اکوسیستم نوآوری

لینک خبر 

اولین نشست تخصصی با محوریت بانکداری و با عنوان “حضور صنعت بانک در توسعه اکوسیستم نوآوری” با حصور جمعی از متخصصی و خبرگان حوزه صنعت مالی کشور برگزار شد. اهمیت، ضرورت، چالش ها و راهکارهای حضور بانک ها در اکوسیستم استارتاپی کشور که می تواند هم ممکن است باعث ازای نرخ موفقیت فعالیت های نوآورانه و هم به عنوان مانعی بر سر راه توسعه این کسب و کارها نقش بازی نماید، مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا، آقای دکتر حسام زند حسامی، معاون توسعه اکوسیستم نوآوری و کسب‌وکار دانش‌بنیان گروه عطار، به عنوان دبیر پانل، چالش‌های حمایت‌های مالی و غیرمالی بازیگران بانکی از زیست‌بوم استارتاپی را بیان کرد و چگونگی حضور این بازیگران را مورد بحث قرار دادند.

به عنوان اولین صاحب نظر آقای دکتر عبداللهی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات توسعه اقتصاد هوشمند وزارت اقتصاد با به چالش کشیدن ماهیت فعالیت بانک‌ها و ارتباط آن با زیست‌بوم استارتاپی فرمودند برای ورود به این عرصه، نیاز به تعریف مکانیسم هدفمند و مبتنی بر چارچوبی می‌باشد که بتواند در مقابل ماهیت ریسک‌گریز بانک‌ها بایستد و آنها را به حمایت‌های مادی و گسترش شبکه برای ورود به فضای استارتاپی علاقه‌مند نماید.

آقای مرتضی مقدسیان، به عنوان یکی از پیشگامان و فعالین مشاوره مالی، معتقد بود که اساسًا نوآوری در بنگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های بزرگتر که توان و یاری مقابله با زیرساخت‌های پیچیده و دست و پاگیر را دارند اتفاق می‌افتد و در بسیاری از موارد استارتاپ‌ها و شرکت‌های کوچکتر، قابلیت همگام‌سازی خود با این چالش‌ها را نخواهند داشت. در ادامه ایشان به نوآوران توصیه نمود که به خلق مسیر خود ادامه دهند و منتظر نهادهای قانون‌گذار نباشند.

در ادامه این بحث آقای محمد صادقی، معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین، موضوع ریست‌بوم نوآوری کشور را مورد سؤال قرار دادند و وضعیت بانکی کشور را در مقایسه با سایر نهادها و بازیگران مطلوب ارزیابی نمودند. اما دستیابی به نظام بانکی نوآور را مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و تهیه برنامه استراتژیک و برنامه‌های عملیاتی دانستند که در دنیا معمولاً به صورت برنامه‌های 5 ساله تدوین می‌شود.

همچنین آقای ناصر حکیمی، مشاور عالی بانک تجارت، ریسک‌گریزی را مهم‌ترین عامل بازدارنده فعالیت بانک‌ها در این سازوکار دانستند که نیاز به حضور در فضای نوآوری کشور و نیز رصد وضعیت دنیا، می‌تواند به همسوسازی و هم‌زبانی این دو بازیگر زیست‌بوم کمک نماید.

در بخش پایانی برنامه آقای نیما نامداری، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت بلوط، از بعد متفاوتی به این عدم تجانس نگریستند که عامل بروکراسی، سازوکار اداری و تفکر سنتی، می تواند به عنوان مهم‌ترین عوامل بازدارنده حضور افراد نوآور و توانمند در این زیست‌بوم باشد. به‌عنوان مثال رفت و آمد در چارچوب، لباس فرم درتمام شرکت‌ها، رفتارهای اداری تعصبی و غیره از جمله مواردی هستند که می‌تواند به دافعه‌ای برای تزریق افراد خوش‌فکر و نخبه به این شبکه عمل کنند.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی.jpg
سخنرانی دکتر سیمونه کورسی

لینک خبر 

سخنرانی کلیدی

سیمونه کورسی

دکتر سیمونه کورسی، مدرس حوزه استراتژی و نوآوری در دانشگاه Loughborough کشور انگلیس، در سخنرانی خود با عنوان “توسعه شراکت‌های تحقیق و توسعه با کشور چین: درس‌آموخته‌های ناشی از برنامه تحت راهبری کشور انگلیس”، به بیان تجربیات و درس‌آموخته‌های خود از این برنامه پرداختند و همکاری میان دانشگاه و صنعت را به عنوان یکی از راه‌های غلبه بر بحران‌های جهانی، به ویژه بحران کووید 19، برشمردند.

ایشان در ادامه سخنرانی خود به تشریح این برنامه پرداختند که با هدف کمک به خلق و توسعه شراکت‌های تحقیق و توسعه میان شرکت‌های کوچک و متوسط کشور انگلیس و سازمان‌های چینی، توسط دانشگاه Lancaster ایده‌پردازی و اجرا شد و توسط دولت انگلیس نیز مورد حمایت مالی قرار گرفت. معرفی شرکای این برنامه، تببین مسیر 3 مرحله‌ای برنامه، شامل بررسی، شتابدهی و همکاری و ویژگی‌های کسب‌وکارهای شرکت‌کننده در این برنامه از دیگر موضوعاتی بود که ارائه گردید.

ارائه دستاوردهای آماری این برنامه، تشریح چالش‌های پیش‌روی شرکت‌های کوچک و متوسط در مواجهه با بین‌المللی شدن که این برنامه در پی رفع آنها بود و بیان مزایای این برنامه از سایر مسائلی بود که کورسی در انتهای سخنرانی خود بدان اشاره کرد.

پس از اتمام سخنرانی نیز، زمانی به پرسش و پاسخ میان شرکت‌کنندگان و دکتر سیمونه کورسی اختصاص یافت.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels-9.jpg
نشست تخصصی پیشرفت های بیوتکنولوژی ایران و تلاطم های محیطی

لینک خبر

نشست تخصصی
پیشرفت‌های بیوتکنولوژی ایران و تلاطم‌های محیطی
نشست تخصصی “پیشرفت‌های بیوتکنولوژی ایران و تلاطم‌های محیطی” با حضور 4 تن از اعضای پانل، دکتر عبدالحسین روح‌الامین، دکتر محمد عبده‌زاده، دکتر اکبر عبداللهی و دکتر هوشمند ایلکا و با ریاست هاله حامدی‌فر به عنوان دومین نشست از سری نشست‌های تخصصی، با طرح چندین سؤال کلیدی و بحث و تبادل نظر در خصوص صنعت بیوتکنولوژی و مسائل پیرامون آن در شرایط فعلی کشور برگزار شد.
دکتر عبده‌زاده، در پاسخ به سؤالات طرح‌شده در خصوص مشکلات و مسائل شرکت‌های دانش‌بنیان و نحوه چگونگی عبور آنها از این بحران و تأثیر تحریم‌های جدید در تولید دارو در کشور، به برخی از مشکلاتی که شرکت‌های دانش‌بنیان با آن مواجه هستند، اشاره نمود و ضمن تاکید بر توان صنعت دارویی کشور، خاطر نشان کرد که علیرغم تحریم‌هایی که علیه کشور وجود دارد، صنعت زیست فناوری کشور توقف ننموده و به توفیقات خوبی نائل شده است.
دکتر عبداللهی، در پاسخ به سؤالات دکتر حامدی‌فر، در خصوص تضاد منافع ساختاری و کارکردی صحبت کرد و به ذکر موارد، دلایل و راهکارهای حل آنها پرداخت. ایشان در ادامه با ارائه توضیحی مختصر در خصوص سیاست طرح ژنریک در بخش دارو، به انتقاد از این سیاست پرداخت.
دکتر ایلکا نیز در این نشست به بیان مسائلی در خصوص واردات بالک، شامل تعرفه و تبعات واردات بالک در کشور، پرداخت و در خصوص میزان ارزش افزوده بالک در محصولات بیوتکنولوژی مطالبی را خاطرنشان کرد و در ادامه نیز به گام‌های ورود محصولات دارویی به بازار و موانع فعالیت شرکت‌های این حوزه پرداخت.
همچنین در صحبتی کوتاه با دکتر روح‌الامینی، ایشان مسائلی را در خصوص نقش نظارتی مجلس بر تحقق تولید در کشور از منظر محصولات بیوتکنولوژی طرح نمود.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-2.jpg
سخنرانی مهندس محمودرضا مرآتی

لینک خبر 

در یکی دیگر از سخنرانی‌های کلیدی اولین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، مهندس مرآتی، هم‌بنیانگذار و معاون مدیرعامل در امور فنی شرکت پویندگان راه سعادت، تجربه این شرکت در زمینه مدیریت متوازن نوآوری در دوره کرونا و افزایش سریع ظرفیت تولید ونتیلاتور به سفارش دولت را با مخاطبین کنفرانس به اشتراک گذاشت.
مهندس مرآتی ضمن اشاره به اینکه موفقیت شرکت‌ها در مواجهه با تلاطم‌های محیطی، تنها با مدیریت تحقیقات و تمرکز بر جنبه‌های فنی امکان‌پذیر نیست، بر لزوم مدیریت متوازن نوآوری به معنی رشد متوازن همه ارکان مدیریتی سازمان تأکید کرد. وی تجربه شرکت پویندگان راه سعادت در افزایش قابل توجه ظرفیت تولید ونتیلاتور طی بازه زمانی 4 ماهه را مرهون رشد متوازن در ارکان مختلف سازمان از جمله مدیریت کیفیت، مدیریت ایمنی و بهداشت محیط کار، خرید و تدارکات، مدیریت تحقیقات، فروش صادراتی، ارتباط با مشتری، تعامل با نهادهای حکومتی و شبکه همکاران و آینده‌نگری دانست.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels-10.jpg
نشست تخصصی بررسی سازوکار توسعه همکاری های فناورانه بین صنایع و شرکت های دانش بنیان

لینک خبر

خبر نشست تخصصی
بررسی سازوکار توسعه همکاری‌های فناورانه بین صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان
سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با عنوان «بررسی سازوکار توسعه همکاری‌های فناورانه بین صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان» و با حضور مهندس خراط، دکتر منجم‌زاده، مهندس صفر نواده، دکتر باباخان و با مدیریت دکتر نیلفروشان برگزار شد.
در ابتدا، دکتر نیلفروشان، پس از اشاره به تأکید مبانی نظری بر اهمیت همکاری شرکت‌های بزرگ و کوچک به منظور تجمیع منابع مالی و مزیت دسترسی به بازار بزرگ‌ها با چابکی و نوآوری کوچک‌ها، از عدم وجود نشاط کافی شرکت‌های بزرگ جهت تعامل با شرکت‌های فناور یاد کرد. وی به عنوان اولین سوال، مناسب بودن بحث پیرامون این موضوع در زمان حاضر و میزان تمایل بزرگ‌ها جهت همکاری با کوچک‌ها را مورد پرسش قرار داد.
صاحبنظران حاضر در نشست، بحث در خصوص این موضوع را در شرایط فعلی کشور که تحریم‌ها امکان ارتباطات بین‌المللی فناورانه را محدود کرده ضروری دانستند و در ادامه جلسه به گفتگو پیرامون چالش‌ها و موانع شکل‌گیری همکاری در طرف عرضه، طرف تقاضا، بروکر و شرایط زیرساختی پرداخته شد.
در این راستا، مهندس خراط چالش‌هایی نظیر مدیریت ریسک و تضمین تعهدات شرکت‌های فناور و معضل فعالیت‌های جزیره‌ای در حوزه فناوری را مطرح کرد و بر لزوم شکل‌گیری نهادهای واسط خصوصی توانمند تأکید کرد. دکتر منجم‌زاده به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی نظیر بیمه، استاندارد، قوانین مرتبط نظیر قانون مناقصه و ابزارهای مالی در دسترس بروکرها اشاره نمود و چالش‌هایی که در این خصوص وجود دارند را بسیار تأثیرگذار دانست.
دکتر نیلفروشان، درصد بسیار بالای مدیریت دولتی در کشور، دوره‌های کوتاه مدیریتی و در نتیجه محافظه‌کاری مدیران را به عنوان عاملی که مانع شکل‎گیری گسترده همکاری بنگاه‌های بزرگ و بنگاه‌های فناور است مطرح کرد. مهندس نواده نیز ضمن تأیید نظر دکتر نیلفروشان، چالش عدم آشنایی شماری از شرکت‌های دانش‌بنیان با فضای صنعتی را نیز به موانع مورد بحث افزود.
دکتر باباخان ضمن اشاره به عدم آگاهی مدیران از پتانسیل‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فقدان مکانیزم پیگیری مسئله در بنگاه‌های بزرگ و ضعف شرکت‌های دانش‌بنیان در تهیه طرح کسب‌وکار و معرفی دقیق و صحیح خود، چالش اصلی را در عدم وجود بروکرهای صبور خلاصه کرد. وی در پاسخ به پرسش دکتر نیلفروشان در خصوص نقش نهادهای میانجی مالی در تسهیل شکل‌گیری ارتباط، از ابزارهایی نظیر ضمانت‌های حسن انجام کار جهت پذیرش درصدی از ریسک توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری نام برد اما بنیه مالی پایین صندوق‌ها را مانعی بر سر راه کاربست گسترده این ابزار دانست.
در نهایت دکتر نیلفروشان با اشاره به موضوع اعتماد به عنوان جوهر شکل‌گیری ارتباط، راهکارهایی جهت افزایش اعتماد در همکاری‌ها را مورد پرسش قرار داد و دکتر باباخان در پاسخ به این پرسش به نقش تأثیرگذار نهادهای مالی نظیر VC در ایجاد اعتبار و اعتماد برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تأکید کرد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-4.jpg
سخنرانی دکتر داریوش رفیعی نژاد

لینک خبر 

سخنرانی کلیدی
داریوش رفیعی‌نژاد
دکتر داریوش رفیعی‌نژاد، استاد دانشکده تحصیلات عالی Presidio در کشور ایالات متحده، سخنرانی خود با عنوان “نوآوری در مواجهه با بحران کووید 19 و تغییرات اقلیمی” را در قالب 3 بخش: تلاقی بحران‌ها، فرصت‌های نوآوری ناشی از مشکلات این بحران‌ها و اهمیت فوریت راه‌حل‌ها و فعالیت‌های نوآوری، ارائه داد.
در بخش اول، دو بحران پاندمی کووید 19 و تغییرات اقلیمی و آثار این دو بحران بر دشواری‌های سلامت و اقتصادی دنیا مورد بررسی قرار گرفت. ارائه آماری در خصوص مرگ‌ومیر ناشی از بحران کووید 19 و بررسی این حقیقت که قشرهای فقیر و افراد کم‌بضاعت بیشتر از سایرین در معرض آسیب این بحران قرار می‌‌گیرند، از اهم مواردی بود که در خصوص این بحران به آن پرداخته شد. در خصوص بحران تغییرات اقلیمی نیز، مباحثی از جمله آثار و منابع این بحران مطرح شد.
در بخش دوم این سخنرانی، به تبیین اهمیت و فرصت‌های موجود در این بحران‌ها پرداخته و حوزه‌های نوآوری در هریک از این دو بحران، بیان شد. نوآوری‌های مراقبت از بیماران و خلق واکسن و داروهای درمانی در خصوص کووید 19 و نوآوری‌های مرتبط با انطباق و کاهش آسیب‌های ناشی از بحران تغییرات اقلیمی، اجزاء نوآوری در هریک از این بحران‌ها می‌باشد. نوآوری در اقتصاد بازیافتی، اکوسیستم نوآوری و لزوم ایجاد زیرساخت‌های اجتماعی برای ترویج نوآوری و کارآفرینی در جامعه، از دیگر مواردی بود که دکتر رفیعی‌نژاد در بخش دوم ارائه خود بدان پرداخت.
در بخش سوم نیز لزوم تعجیل برای نوآوری‌های بنیادین مورد تأکید قرار گرفت. در این زمینه به موارد لزوم همکاری میان دولت و کسب‌وکارها، از میان برداشتن موانع نهادی و قانونی و لزوم سرمایه‌گذاری در نوآوری و کارآفرینی پرداخته شد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/panels-11.jpg

اخبار روز پنج شنبه

  • سخنرانی مهندس مهدی معصومی
  • نشست تخصصی چگونگی مواجه حاکمیت با بیماری همه گیر کرونا با تاکید بر راه حل های فناورانه
  • سخنرانی دکتر محمدرضا آراستی
  • نشست تخصصی نهاد وقف و اکوسیستم دانش بنیان ، توسعه فناوری یا افزایش بهره وری
  • نشست تخصصی همکاری فناورانه شرکت های دانش بنیان با دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ، ملاحظات و چالش ها
  • نشست تخصصی نوآوری پیشران کلیدی صنایع خلاق
  • سخنرانی دکتر مامو موچی
  • سخنرانی دکتر ناوی رادجو
  • سخنرانی مهندس فرزین فردیس
  • سخنرانی دکتر سید سروش قاضی نوری
  • پایان نامه ها و مقالات برتر
  • سخنرانی دکتر میترا امین لو
سخنرانی مهندس مهدی معصومی

لینک خبر 

مهندس مهدی معصومی
در دومین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، مهندس معصومی، بنیانگذار شرکت تلاونگ، به سخنرانی با عنوان «نیروی امواج در خدمت رشد: تجربه شرکت تلاونگ» پرداخت.
مهندس معصومی با اشاره به این موضوع که از ابتدای ورود به صنعت مرغداری همواره مشکلات و تلاطم‌های محیطی گوناگونی بر سر راهشان بوده، به مرور تجربه تلاونگ در این مسیر، نوآوری‌های مداوم و انتقال مجموعه از کار سنتی به فعالیت مدرن پرداخت. فعالیت روتین در صنعت مرغ و تخم‌مرغ آغازگر این مسیر از سال 61 بوده است و با گذشت زمان توسعه‌های تدریجی نظیر حرکت به سمت کسب‌وکار B2B، فراهم کردن دسترسی به اینترنت در زمانی که این امکان در کشور به طور گسترده در دسترس نبود و بسیج تیمی جهت استخراج اطلاعات و تجربه‌های دنیا در صنعت مرغداری، راه‌اندازی اولین و بزرگترین سایت اطلاع‌رسانی در صنعت، برند دار کردن تخم‌مرغ، افزایش کیفیت محصولات از طرق گوناگون به ویژه اصلاح تغذیه طیور، استفاده از سیستم GIS و مکان‌یابی سوپرمارکت‌ها جهت بهبود وضعیت فروش تخم‌مرغ، عدم سکون و توسعه فعالیت‌ها را به صورت مداوم انجام دادند.
در پایان مهندس معصومی با تأکید بر این موضوع که با توجه مواجهه مداوم صنعت مرغداری با چالش‌های گوناگون، آینده‌نگری و فراهم آوردن زیرساخت‌ها و نوآوری‌هایی جهت مقابله پرسرعت با چالش‌ها ضروری است، آمادگی برای شنیدن صدای مردم و سرمایه‌گذاری در طرح‌های نوآورانه ارائه شده توسط آنها را به عنوان جدیدترین رویکرد نوآورانه تلاونگ مطرح نمود.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-2.jpg
نشست تخصصی چگونگی مواجه حاکمیت با بیماری همه گیر کرونا با تاکید بر راه حل های فناورانه

لینک خبر

نشست تخصصی
چگونگی مواجه حاکمیت با بیماری همه‌گیر کرونا با تأکید بر راه‌حل‌های فناورانه
نشست تخصصی«چگونگی مواجه حاکمیت با بیماری همه‌گیر کرونا با تأکید بر راه‌حل‌های فناورانه» در دومین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با حضور دکتر سید حبیب‌الله طباطبائیان، دکتر امیر ناظمی، دکتر امیر شجاعیان، دکتر علی اکبر رضائی، دکتر حمیدرضا طهوری و با مدیریت دکتر زهره بشارتی راد برگزار شد.
آقای دکتر طباطبائیان در ابتدا ضمن ارائه تجارب و فعالیت‌های پژوهشی انجام شده از زمان شیوع ویروس کرونا، به مواردی از جمله شناسایی سناریوهای اقتصادی مواجهه با ویروس کرونا، شناسایی فناوری‌های مواجهه با این بیماری، تبیین چگونگی افزایش سطح تاب‌آوری، شناسایی نحوه مواجهه مدیریت بحران کشور و همچنین حوزه پژوهش و فناوری با بیماری و برگزاری جلسات متعدد با نهادهای حاکمیتی و تصمیم‌گیر جهت انتقال نتایج حاصل از پژوهش‌ها به عرصه عمل اشاره نمود.
در ادامه دکتر ناظمی در پاسخ به پرسش دکتر بشارتی راد مبنی بر اینکه آیا در مطالعات آینده‌پژوهی انجام شده تکانه‌ها و شوک‌ها به خصوص شوک‎‌های بیولوژیک مد نظر قرار گرفته شده بوده، به پرروژه آینده‌نگاری زیست‌فناوری که در سال 1386 بوده اشاره و موضوع یکی از سناریوهای آن پروژه را مواجهه با بیماری فراگیری که در جهان ایجاد خواهد شد معرفی کرد. از دیدگاه دکتر ناظمی، علی‌رغم وجود مطالعات و پیش‌بینی‌ها، عواملی نظیر جامعه کوتاه‌مدت نگر ایران، محدودیت‌های مالی کشور جهت صرف هزینه برای آمادگی در برابر آینده‌های مختلف و ساختار اداری تک‌رشته‌ای موانعی جدی بر سر راه واکنش مناسب به نتایج تحقیقات بوده‌اند.
دکتر طهوری نیز در پاسخ به پرسش میزان راه‌یابی مطالعات آینده‌پژوهی در زمینه دفاع بیولوژیک به مراکز تصمیم‌گیری، از تمرکز مطالعات متخصصین در این خصوص، شکل‌گیری سازمان پدافند غیرعامل و تدوین نظام‌نامه دفاع بیولوژیک یاد کرد. وی، با این وجود مقیاس بسیار بزگتر اتفاق رخداده در مقابل پیش‌بینی‌ها و همچنین اواویت دولت‌ها در حل دغدغه‌های روزمره به جای صرف هزینه برای مواجهه با بحران‌های احتمالی آینده و عدم اتخاذ تدابیر مدیریتی مناسب را به عنوان چالش‌هایی در مسیر اثرگذاری مناسب مطالعات انجام شده در حوزه تصمیم خواند.
دکتر رضایی در خصوص اقدامات صورت گرفته در مقابله با ویروس کرونا، به تلاش‌های شرکت‌های فناور و نهادهایی نظیر معاونت علمی و فناوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری جهت برقراری ارتباطات بین‌المللی و کسب دانش و تجربه اشاره و در مجموع عملکرد حوزه علم و فناوری در معرفی فناوری‌های مهم و کاربردی را مناسب دانست. وی با این وجود عدم توجه کافی مدیران و مسئولان کشور در زمینه‌هایی نظیر در اختیار قرار دادن داده‌ها، تسهیل مجوزدهی و تخصیص ارز به فناوری‌ها را به عنوان مانعی جدی در این مسیر مطرح کرد که گاهی حتی بیش از تحریم‌ها ایجاد چالش نموده است.
دکتر شجاعیان در ادامه، تأثیرگذاری حوزه علم و فناوری در مواجهه با همه گیری ذیل سه دسته پیشگیری، تشخیص؛ اثرگذاری بر مدیریت، برنامه‌ریزی و تصمیم‌سازی؛ و رشد کسب‌وکارهای الکترونیکی و ارائه خدمات دولتی و عمومی به صورت الکترونیکی بیان نمود. وی همچنین علی‌رغم وضعیت قابل قبول کشور در مدیریت حین بحران، به دلیل وجود چالش هایی در مدیریت قبل و بعد از بحران، در مجموع وضعیت کشور در زمینه تاب‌آوری در بحران‌ها را ناکافی دانست.
در نهایت لزوم استفاده جدی از ظرفیت‌های علمی و فنی کشور، اصلاح نگاه اجتماعی، تغییر نگاه دستگاه اداری و ضرورت اتخاذ نگاه چندلایه‌ای و چند رشته‌ای در مواجهه با بحران، برنامه‌ریزی برای بازسازی اقتصاد و بخش‌های خسارت دیده بعد از غلبه بر بحران، تسهیل شکل‌گیری کسب‌وکارهایی با هدف ارائه خدمات عمومی مورد نیاز مردم در شرایط بحران، پیش‌بینی منابع مالی و استفاده از ظرفیت‌های مردم و سازمان‌های مردم نهاد در مدیریت بحران به عنوان نکات حائز اهمیت در جمع‌بندی‌های ارائه شده توسط اعضای نشست مطرح شد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-6.jpg
سخنرانی دکتر محمدرضا آراستی

لینک خبر

سخنرانی کلیدی
محمدرضا آراستی
دکتر محمدرضا آراستی، عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، در سخنرانی خود تحت عنوان “تلاش دانشگاه صنعتی شریف برای گذار از شرایط عدم قطعیت با تکیه بر برنامه راهبردی”، به بیان جزئیات برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی شریف و مسائل پیرامون آن پرداخت.
دکتر محمدرضا آراستی، با تأکید و تکیه بر دو اصل لزوم تطبیق دانشگاه‌ها با شرایط تلاطم و اهمیت دوچندان برنامه‌ریزی راهبردی در شرایط تلاطم و عدم قطعیت، چهار تحول صنعتی در دنیا و تأثیر آنها بر کسب‌وکارها، حوزه‌های فناورانه و دانشگاه‌ها را شرح داد. ایشان با بیان جزئیات بیشتر در خصوص تحول صنعتی چهارم، به حوزه‌ها و رشته‌های دانشگاهی متأثر از این حوزه پرداخت و تفاوت این تحول با سایر تحول‌ها را تأثیر آن، نه تنها بر محتوای آموزشی، بلکه بر فرآیند آموزش دانست.
در ادامه، تفاوت‌های میان زنجیره ارزش و شبکه ارزش مورد طرح قرار گرفت و 4 کلان‌روند حوزه آموزش که دانشگاه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد تشریح شد. بیان تاریخچه مرکز برنامه‌ریزی راهبردی دانشگاه صنعتی شریف، مضامین این برنامه‌ریزی و بررسی آمار مرتبط با دانشگاه صنعتی شریف، که نشان‌دهنده ارتقاء عملکرد این دانشگاه از حیث جوانب مختلف در سال‌های اخیر می‌باشد، از دیگر مواردی بود که در این سخنرانی بدان پرداخته شد.
پس از اتمام سخنرانی نیز، زمانی به پرسش و پاسخ میان شرکت‌کنندگان و دکتر محمدرضا آراستی اختصاص یافت.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-4.jpg
نشست تخصصی نهاد وقف و اکوسیستم دانش بنیان ، توسعه فناوری یا افزایش بهره وری

لینک خبر 

پنجمین نشست تخصصی با موضوع “نهاد وقف و اکوسیستم دانش‌بنیان، توسعه فناوری یا افزایش بهره‌وری” با حضور نمایندگانی از معاونت علمی‌و‌فناوری ریاست‌جمهوری، سازمان اوقاف و امور خیریه، اساتید دانشگاهی، و جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در این نشست موضوع همراهی متولیان وقف با زیست‌بوم دانش‌بنیان مورد بحث‌وبررسی قرارگرفت و چالش‌هایی که به هر نحوی مانع شکل‌گیری این همکاری‌ها و تعاملات می‌شوند، مورد بررسی قرارگرفت.
از مهم‌ترین عناوین مطرح‌شده می‌توان به ماهیت ریسک‌گریز سرمایه‌گذاری، مخصوصاً از نوع وقف، مدل ذهنی، معیارها و ویژگی‌های افراد خیر و وقف‌کنندگان، و همچنین در سوی مقابل ماهیت همراه با مخاطرات بالای علم و فناوری و نرخ بازگشت سود پایین کسب‌وکارهای مبتنی بر نوآوری اشاره نمود که با مدیریت صحیح می‌توان پیوند اثربخشی بین این دو نهاد بازیگر ایجاد نمود.
طی این نشست، به نمونه‌های موفقی که با راهبری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، سازمان اوقاف، و یا جهاد دانشگاهی با هدف تسهیل این فرآیند زیرساخت‌سازی و نیز توسعه‌ای صورت گرفته‌است، اشاره شد. در ادامه از نوآوری‌های بخش خصوصی که به عنوان قطب، به جمع‌آوری اطلاعات سرمایه‌گذاران، سرمایه‌پذیران و طرح‌های نوآورانه پرداخته و به تسهیل ارتباط و همچنین با ارزیابی و کمک به اصلاح و بهبود مدل‌های کسب‌وکار می‌پردازند، به عنوان تسریع‌کنندگان دستیابی به اهداف توسعه علم و فناوری از طریق وقف یاد نمودند.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-10.jpg
نشست تخصصی همکاری فناورانه شرکت های دانش بنیان با دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ، ملاحظات و چالش ها

لینک خبر

ششمین نشست تخصصی با موضوع “همکاری فناروانه شرکت‌های دانش‌بنیان با دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، ملاحظات و چالش‌ها” با حضور برخی از صاحبنظران و فعالان در زمینه آموزش، پژوهش، دانشگاه کارآفرین و ارتباط دانشگاه با صنعت برگزار شد.
در این نشست، از نسل چهارم دانشگاه که آموزش علوم فنی، علوم پایه را از سویی و پژوهش بنیادین را از سویی دیگر، در کنار مهارت‌های نرم و روحیه کارآفرینی به عنوان عامل توانمندساز و محرک ایجاد ارتباط قوی‌تر دانشگاه با صنعت یاد شد.
همچنین از لزوم توجه به کارگزاران فناوری به عنوان بروکرها و تسهیلگران فناوری که می‌توانند به ترجمه زبان دانشگاه و صنعت به عنوان پل ارتباطی یاد کردند. از آنجا که دانشگاه‌ها در دنیا، اساساً منبع تولید دانش و پژوهش عمیق شناخته می‌شوند.
متخصصین این نشست در ادامه بیان داشتند که غالباً اهالی صنایع بزرگ، به دلیل اینکه با ادبیات بخش دانشگاهی آشنایی کمتری دارند، غالباً شریک مناسبی برای پژوهش‌های دانشگاهی نیستند و این همکاری‌های پژوهشی غالباً با مشکلات بنیادین همراه است. اما شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل چابک‌تر بودن و ماهیت دانشی‌ای که دارند، می‌توانند ارتباطات مؤثرتری در این نوع همکاری‌ها ایجاد نمایند.
در پایان، با اشاره به ضرورت تهیه برنامه‌های عملیاتی با هدف تضمین اجرایی این افکار و ایده‌های نو، از ماهیت پیوستاری تبدیل افراد دانشگاهی تا افراد کارآفرین و نیز دانشگاه علمی تا دانشگاه کارآفرین یاد کردند و افزودند زمان و استمرار در بهبود و اصلاح مداوم این مسیر می‌تواند به عنوان عامل اثربخش عمل نماید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-11.jpg
نشست تخصصی نوآوری پیشران کلیدی صنایع خلاق

لینک خبر

نشست تخصصی

نوآوری پیشران کلیدی صنایع خلاق

نشست تخصصی ” نوآوری پیشران کلیدی صنایع خلاق” با حضور اعضای پنل، دکتر رسول بیدارم، دکتر ساناز جوادی، هاجر سعیدی‌نژاد، حجت‌الله مرداخانی، دکتر امین مؤیدی و محمدحسین نخچی و با ریاست پرویز کرمی به عنوان هفتمین نشست از سری نشست‌های تخصصی، با معرفی اعضای پانل، طرح چندین سؤال کلیدی و بحث و تبادل نظر پیرامون آن و پاسخ به سؤالات شرکت‌کنندگان برگزار شد.

حجت‌الله مرادخانی، در پاسخ به سؤالات مدیر پانل و در جمع‌بندی انتهایی خود به مواردی اشاره نمود که از اهم این موارد می‌توان به لزوم نزدیک شدن و هم‌پوشانی مرزهای فرهنگ و اقتصاد، پتانسیل بالای کشور ایران در صنایع خلاق، عدم اثربخشی نظام آموزشی کشور در پروش نیروی انسانی خلاق و نگاه سلبی به فناوری در صنایع خلاق اشاره کرد.

دکتر رسول بیدارم در سخنان خود در ابتدا چالش اصلی این حوزه، عدم وجود تعریف و دسته‌بندی از صنایع خلاق و الگوهای آماری، را برشمرد و در ادامه به بیان مسائلی از قبیل عدم موفقیت دانشگاه‌ها در تبدیل سرمایه انسانی به سرمایه خلاق، تقسیم‌بندی صنایع خلاق به سه دسته هنرمبنا، فرهنگ‌مبنا و دانش‌مبنا و توسعه اکوسیستم صنایع خلاق بر بستر اجتماعی و نمادین پرداخت.

دکتر ساناز جوادی در این نشست به ارائه مسائلی پیرامون مالکیت فکری پرداخت و مسائلی را طرح کرد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به لزوم توجه به بازار و استفاده اقتصادی از دارای‌های فکری، اطلاع‌رسانی و سیاست‌گذاری در این خصوص، عدم وجود دستورالعمل در خصوص صنایع خلاق در ایران، چالش‌های پیش روی شرکت‌های صنایع خلاق هنگام مقیاس‌پذیری، لزوم تعامل دولت و بخش خصوصی و مشارکت عمومی- خصوصی اشاره کرد.

دکتر امین مؤیدی از بعد حاکمیت به مسئله توسعه صنایع خلاق پرداخت. درآمدزایی صنایع خلاق و فرهنگی، لزوم سیاست‌گذاری و حمایت حاکمیت از این موضوع، تداخل و تزاحم نهادهای مرتبط در این حوزه و لزوم مهندسی مجدد در ساختار و سازمان مدیریت فرهنگی کشور، عدم وجود پیمایش و آمایش از حوزه هنر و هنرمندان در کشور، تخصیص بودجه اندک به این حوزه، عدم آینده‌پژوهی از الزامات و اقتضائات جامعه هنری، ضعف نظام صنفی هنرمندان، فعالیت‌های صورت‌گرفته در خصوص حمایت از صنایع خلاق و توجه به اقتصاد هنر، از مسائلی بود که در این نشست توسط دکتر امین مؤیدی به آنها اشاره شد.

هاجر سعیدی‌نژاد، به عنوان یکی دیگر از اعضای پنل، از لزوم تحول در مدل اقتصادی در حوزه‌های هنری، باز تعریف زنجیره ارزش صنایع هنری، لزوم ایفای نقش واسطه‌گری توسط دانشگاه‌ها، مشارکت بخش خصوصی و دولتی در نهادسازی و لزوم نگاه بین‌المللی و بازارهای جدید در صنایع خلاق سخن گفت.

محمدحسین نخچی نیز در سخنان خود علاوه بر ارائه توضیحی مختصر در خصوص فعالیت‌های خود در صنعت اسباب‌بازی و اهمیت این صنعت، به ضرورت نفوذ مدیریت فناوری و نوآوری به حوزه صنایع خلاق و نقش مؤثر نوآوری و فناوری در تقویت نقش‌های داستانی قدیمی اشاره کرد.

پرویز کرمی، علاوه بر مدیریت نشست و طرح سؤال از اعضا، به بیان مسائلی از جمله نقش پیشران دانشگاه در پرورش نیروی انسانی و خلاقیت، فعالیت‌های صورت‌گرفته توسط دولت در خصوص حمایت از صنایع خلاق، ایجاد اکوسیستم صنایع خلاق و ایجاد گفتمان در خصوص اقناع تصمیم‌سازان در این خصوص پرداخت.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-1-1.jpg
سخنرانی دکتر مامو موچی

لینک خبر

سخنرانی پروفسور مامو موچی
در دومین روز از چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، پروفسور مامو موچی، مدیر پژوهش حوزه مطالعات نوآوری در دانشکده علوم مدیریت دانشگاه تیشوان آفریقای جنوبی، به سخنرانی با عنوان «مدیریت نوآوری در مواجهه با بحران» پرداخت.
پروفسور موچی، در ابتدا پس از اشاره به بحران‌های کلانی همچون پاندمی کووید 19، تغییر آب و هوای جهانی، فقر بی‌پایان، بیکاری و نابرابری بیان کرد که برای مواجهه با این چالش‌ها، منابع دانشی بسیار حیاتی در قالب دانش بومی در آفریقا مورد بررسی و تعمق قرار نگرفته‌ و لازم است میراث دانش بومی قوی و میراث معنوی غنی آفریقا در دانش علمی موجود در سایر بخش‌های جهان ترکیب شود و نظام نوآوری آفریقا، تنها تقلیدی از نظام‌های ملی نوآوری کشورهای پیشرفته نباشد.
پروفسور موچی در ادامه بر لزوم بازتعریف مفهوم نوآوری جهت پاسخ‌گویی به چالش‌هایی که جهان با آن مواجه است تأکید کرد و به طور خاص، توسعه آفریقای پساکرونا را مستلزم شکل‌گیری سیستم نوآورانه و کارآفرینی اجتماعی آفریقایی که از تمرکز کامل بر معیارهای تجاری آزاد شده و با دخیل نمودن معیارهای بهداشت و سلامت و معیارهای اجتماعی به سمت کسب دستاوردهای یکپارچه و ملموس اجتماعی، زیست محیطی، دانشی و اقتصادی حرکت می‌کند دانست.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-8.jpg
سخنرانی دکتر ناوی رادجو

لینک خبر

آقای ناوی رادجو، پژوهشگر و متخصص در زمینه نوآوری و رهبری، با موضوع “شیوه رشد در اقتصاد مقتصدانه‌ی پساکرونا” سخنرانی نمودند. ناوی رادجو، نظریه‌پرداز نوآوری مقتصدانه و پژوهشگر و متخصص در زمینه نوآوری و رهبری، سخنران جهانیTED، برنده جایزه معتبر نوآوری از طرف گروه پنجاه متفکر، پس از معرفی مبانی و تعاریف اقتصادی مقتصدانه (اقتصاد باصرفه) به بیان سه پایه اساسی این مفهوم پرداختند.
سه عنصر پایه‌ای اقتصاد با صرفه عبارتند از: 1. به اشتراک‌گذاری B2B، که کسب‌وکارها به اشتراک‌گذاری دارایی‌های ملموس و ناملموس خود می‌پردازند؛ 2. زنجیره تأمین توزیعی که به نزدیک‌تر نمودن تولید و عرضه به مصرف‌کننده می‌پردازد و نقش واسطه‌گران را کمرنگ‌تر می‌کند؛ 3. بازتولید سه‌گانه، که فراتر از کاهش آسیب به محیط‌زیست به پالایش محیط زیست از آلودگی‌ها توجه می‌نماید.
وی همچنین مثال‌هایی از Uber و airbnb، شبکه تولید برق الکتریسیته از پانل‌های خورشیدی در مناطق روستایی، و نیز سبک نوینی از کشاورزی که در کنار کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی به غنی‌سازی خاک و حاصلخیزی آن می‌پردازد، ارائه نمودند. در پایان ایشان تأکید نمودند که مدل‌های جدید کسب‌وکار مبتنی بر اقتصاد مقتصدانه درشرایط بحران پساکرونا می‌تواند در مقابل بحران‌های اقتصادی راهکار مناسبی باشد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-7.jpg
سخنرانی مهندس فرزین فردیس

لینک خبر

سخنرانی کلیدی
فرزین فردس
مهندس فرزین فردیس، نائب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، در سخنرانی خود با عنوان “نوآوری تحمیلی، کاتالیزور نوآوری‌های برد-برد”، به تشریح مفهومی به نام نوآوری‌های تحمیلی پرداخت.
ایشان نوآوری‌های تحمیلی را یکی از مسائل اجتناب‌ناپذیر و تحمیلی، مانند موضوعاتی نظیر جنگ و محدودیت‌های ناشی از کرونا، دانست که به واسطه فشارهای افراد، سازمان‌‌ها و کنوانسیون‌های ملی و بین‌المللی بر شرکت‌ها و الزام آنها به توسعه نوآوری ایجاد می‌شود. توسعه خودروهای الکتریکی و فناوری‌های وابسته به آن نمونه‌ای از نوآوری تحمیلی است که بر اثر فشارهای در خصوص کاهش آلودگی هوا توسعه پیدا کرده است.
مهندس فرزین فردیس در ادامه به بیان دلایل توسعه نوآوری، از جمله عوامل انسانی به عنوان عامل ایجاد نوآوری تحمیلی و معرفی انواع ذینفعان غیر بازاری که بر فرآیند توسعه اینگونه نوآوری تأثیرگذار هستند پرداخت. معرفی 4 نوع از نوآوری، شامل نوآوری تحمیلی، نوآوری برد برد، نوآوری خود به خود و نوآوری بازار محور که در اثر ترکیب دو عامل فشار ذی‌نفعان غیر بازاری و مشوق‌های کسب‌وکار ایجاد می‌شود از دیگر مواردی بود که مورد طرح قرار گرفت.
در انتها، ایشان به جالی خالی نوآوری تحمیلی در ایران و نقش پررنگ نهادیی مانند سازمان استاندارد، قانونگذاران، سندیکاها، تشکل‌ها و اتاق بازرگانی در توسعه این نوع از نوآوری در ایران اشاره کرد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-9.jpg
سخنرانی دکتر سید سروش قاضی نوری

لینک خبر

در برنامه اختتامیه دهمین کنفرانس بین‌المللی و چهاردهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران، آقای دکتر سید سروش قاضی‌نوری نائینی، رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، ابتدا به وجه تسمیه و محوریت موضوعات کنفرانس سال 1399 که با توجه به شرایط بهداشتی کشور و شیوع ویروس کوید-19 از سویی، و شرایط متلاطم محیطی و چالش‌های ارتباطات بین‌المللی و شرایط تحریم‌ها از سویی دیگر اشاره نمودند و افزودند کنفرانس سالیانه مدیریت فناوری و نوآوری، یکی از مهم‌ترین و بزرگترین محافل گردهم‌آیی مدیران فناوری و نوآوری در تمامی صنایع است که علی‌رغم امیدواری‌ها به ثبات وضعیت بهداشتی کشور، دست اندرکاران کنفرانست تمام تلاش خود را جهت برگزاری این رویداد مهم ملی و بین المللی به صورت حضوری و بسترسازی جهت شبکه‌سازی بین نخبگان و فعالان این صنعت انجام دادند. اما از آنجا که وضعیت سلامتی عزیزان در اولویت بالاتری قرار داشت، با برگزاری رویداد به صورت مجازی تلاش شد تا اهم مطالب، شامل نشست‌های تخصصی فعالین صنعت، سخنرانان کلیدی ملی و بین‌المللی و نیز ارائه آخرین دستاوردهای علمی در غالب مقالات و پایان نامه‌های مقاطع دکتری و ارشد به صورت مجازی به سمع‌و‌نظر علاقه‌مندان برسد. نحوه مواجهه با این شرایط نیز به نوعی تمرین واکنش به تلاطم‌های محیطی و انطباق‌پذیری با شرایط عدم‌قطعیت محسوب می‌شد که به حمدلله حاصل گشت.
ایشان در ادامه ماهیت وجودی انجمن مدیریت فناوری و نوآوری را به عنوان نهادی که می‌تواند به عنوان محفلی برای گردهم‌آیی متخصصین نوآوری از سراسر کشور ایفای نقش نماید، به عنوان پلتفرمی برای به هم رسانی بازیگران در سطوح مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، صنعتی، دانشگاهی، دانشجویی و سایر علاقه‌مندان این حوزه دانستند و افزودند انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران پذیرای تمامی افراد خوش‌فکر، علاقه‌مند و دغدغه‌مند جهت توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری ایران است.
ایشان در پایان، از تمام اعضای هیات مدیره انجمن به جهت همراهی‌های بی‌شاعبه خود در برگزاری کنفرانس و نیز تلاش‌های همه‌جانبه جهت برقراری ارتباط موثرتر با صنعت و دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-1.jpg
پایان نامه ها و مقالات برتر

لینک خبر

در دهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، همانند سال‌های پیش طی فرآیندی، مقالات مرتبط با حوزه تخصصی و با محوریت‌های مرتبط با تلاطم‌های محیطی دریافت، داوری و 6 مقاله و 3 موردنگاری جهت ارائه شفاهی انتخاب شدند. همچنین طبق سنت سال‌های گذشته، پایان‌نامه‌های برتر در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری نیز به رقابت پرداختند. طبق نظر هیئت داوران، پایان‌نامه آقای محمد ترابی به عنوان پایان‌نامه برتر مقطع کارشناسی‌ارشد و مقاله سرکار خانم پریسا ستاری به عنوان مقاله برتر برگزیده شدند. در بخش پایان نامه مقطع دکتری کنفرانس، در سال جاری حائز منتخب برتر نگردید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-19-1.jpg
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/پانل-تخصصی-18.jpg
سخنرانی دکتر میترا امین لو

لینک خبر

میترا امین‌لو، دبیر انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران و دبیر اجرایی کنفرانس، در مراسم اختتامیه دهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری ایران با محوریت “مدیریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی” آخرین سخنرانی کنفرانس را ایراد نمودند.
امین‌لو، در بخش اول سخنرانی خود با تشریح فرایند اجرایی کنفرانس در شش ماه گذشته از تشکیل هیات رئیسه و کمیته علمی کنفرانس، بیان نمودند اگرچه پیگیری های زیادی برای برگزاری حضوری کنفرانس انجام شد، لکن به دلیل همه گیری ویروس کرونا، برگزار کنندگان کنفرانس تلاش خود را نمودند با مدیریت این تلاطم کنفرانس را به صورت مجازی برگزار نمایند و نهایت تلاش برای تبدیل تهدیدهای این شرایط به فرصتی برای گسترش تعداد مخاطبین، بهره برداری از ظرفیت فعالان ایرانی خارج از کشور و همچنین فرصت حضور مجازی کم نظیر متخصصین به نام بین المللی دانستند. در ادامه با ارائه بخشی از آمار از شرکت کنندگان مجازی و همچنین تعداد برنامه ها در بخش‌های مختلف اعم از سخنرانی‌ های کلیدی، نشست‌های تخصصی، افزودند یکی از نوآوری‌های این دوره از کنفرانس، برنامه مورد‌نگاری بوده‌است که پس از کسب موفقیت در اولین دور از این برنامه، تصمیم به گسترش این روش مطالعه و مکتوب‌سازی تجربیات شرکت های نوآور ایرانی دارند.
بخش دوم سخنرانی، به بیان اهداف، برنامه ها و محورهای فعالیت‌های انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران در دور جدید پرداختند و گردهم‌آوری و مشارکت حداکثری ذی‌نفعان، بازیگران، سیاستگذاران و فعالان کشور را در یک مجموعه خلاق و نوآور را اساس فعالیت‌های این انجمن پویا و فعال دانستند که محوریت فعالیت‌های اخیر انجمن نیز بوده‌است. همچنین ایشان از راه اندازی کارگروه صنعت به عنوان بخش جدید انجمن به عنوان بازوی انجمن در ارتباط با صنعت و کمک به حل مشکلات این بخش با کمک متخصصان فناوری و نوآوری کشور به عنوان یکی از برنامه‌های موفقیت‌آمیز اخیر انجمن یاد کردند.
در این بخش، خانم امین لو با اشاره به برنامه های آتی انجمن، شامل توسعه شبکه سازی با بخش های صنعتی، دانشگاهی و سیاستگذاری، در سطح ملی و بین المللی و نیز توانمندسازی فعالان مدیریت فناوری و نوآوری در سراسر کشور اشاره نمودند و تلاش برای ایجاد ارزش برای اعضای انجمن و همچنین ایجاد بستری برای متخصصین مدیریت فناوری و نوآوری و تاکید بر نقش بازی سازی به جای بازیگری انجمن تاکید نمودند.دبیر اجرایی کنفرانس به عنوان حسن ختام از همت والا و کمک‌های بی‌شاعبه اعضای هیات رئیسه کنفرانس و انجمن و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور که به عنوان میزبان و حامیان اصلی برگزاری کنفرانس و کارگاههای جانبی بودند و هیچ‌گونه همراهی را دریغ ننمودند، تشکر و قدردانی نمود. همچنین برگزاری باکیفیت و ساختار اجرایی منظم را حاصل زحمات و تلاش های شبانه روزی تیم اجرایی کنفرانس و پشتیبانی و اطلاع رسانی و پاسخگویی لحظه ای ایشان دانست و از زحمات ایشان قدردانی نمود.، تشکر و قدردانی نمودند.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/instagram-post-3.jpg

اخبار کارگاه ها

اولین کارگاه از مجموعه کارگاه های دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری با عنوان “اشتباه های رایج در طراحی مدل کسب و کارهای نوآورانه” به صورت آنلاین برگزار شد.
در این کارگاه که در تاریخ 8 آذر 99، با میزبانی انجمن مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد، آقای مهندس میثم زرگرپور، مشاور و مدرس حوزه کسب و کارهای نوپا، مهم ترین اشتباهاتی را که افراد نوآور در طراحی و پیاده سازی کسب و کارهای خود مرتکب می شوند را ارائه نمودند.
مهم ترین مدلی که برای طراحی بوم کسب و کار بین کارآفرینان رایج شده است، بوم کسب و کار آستروالدر (کنواس) است که از 9 بخش مجزا شامل شناخت مشتری، ارزش پیشنهادی، ساختار هزینه و جریان درآمدی، و سایر بخش ها تشکیل شده است. در بسیاری از موارد کارآفرینان و افراد خوش فکر، به اشتباه آن را جایگزین مدل کسب و کار می دانند. مهم ترین کاربرد این بوم، تصویرسازی از مدل کسب و کار و شفاف سازی فعالیت برای صاحبان ایده و کسب و کار است.
ایشان یکی از مهم ترین بخش های این اجزا را توجه به مشتری و شناخت ویژگی ها و خواسته های واقعی آنها دانستند. که در بسیاری از موارد کسب و کارها ابتدا با آغاز فعالیت های خود از ایجاد ارزش و تأکید بیش از حد به ارزش پیشنهادی، به اشتباه، مسیر توسعه خود را پیچیده و یا در فضای دور از واقعیت ترسیم می کنند.
طی این کارگاه که با استقبال کم نظیری از سوی مخاطبین قرار گرفت و با تعاملات دو جانبه مدرس و شرکت کنندگان به بررسی موردهای نمونه ای در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیز صنعت سلامت پرداختند و با تحلیل مدل و مسیر توسعه کسب و کارشان، اشتباهات این نمونه ها را به صورت گروهی و از طریق شرکت کنندگان مورد بررسی قرار دادند.

جهت شرکت در سایر کارگاه ها و سایر برنامه های کنفرانس به سایت کنفرانس به آدرس www.conference.iramot.ir بخش ثبت نام مراجعه فرمایید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/133de41d-4c51-405e-bbcd-d34bb42c5d11.jpg

دکتر نگین سمائی پس از معرفی خود و تجربیاتی که در این زمینه داشتند، به بررسی تفاوت‌های میان استارتاپ‌های کشور ایران و هلند پرداختند و از جمله نقش‌های مراکز رشد به تسریع در سرعت تکامل استارتاپ‌ها، یاد دادن قواعد بازی به کارآفرینان، پوشش هزینه‌های عملیاتی و ایجاد هم‌افزایی میان کارآفرینان و استارتاپ‌ها اشاره کردند و به تشریح تفاوت‌های میان مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری و تشریح سه نسل از رشد و تکامل مراکز رشد پرداختند.
در ادامه کارگاه، بر اساس تجربه و تحلیل مصاحبه با کارآفرینان حاضر در مراکز رشد کشور هلند، به 5 دلیل اصلی برای جذب کارآفرینان به مراکز رشد، از جمله دسترسی به شبکه توسط کارآفرینان، اعتبار و برند مراکز رشد برای کارآفرینان، دسترسی کارآفرینان به فضای کاری، تحمیل دیسیپلین به کارآفرینان و نوع صنعتی که مراکز رشد در آن فعالیت می‌کنند، اشاره شد.
فعالیت‌های حمایتی اکثر مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها و پارک‌ها و مراکز نوآوری در قالب 5 دسته اصلی: دسترسی به شبکه، تسهیل دسترسی کارآفرینان به مشتریان کلیدی، سرمایه‌گذاران و شرکا، توسعه و توزیع دانش کسب‌وکار میان کارآفرینان از دو مجرای آموزش و mentoring و coaching، دسترسی به منابع مختلف مالی از مجراهای مختلف و ملزومات اداری اولیه، پایش فرآیند رشد کارآفرینان و استارتاپ‌ها و در معرض دید قرار گرفتن استارتاپ‌ها از طریق مجاری و روش‌های گوناگون مورد تشریح قرار گرفت و در ادامه ارائه نیز به معرفی و شرح به‌روش‌های این حوزه، از جمله Yes!Delft، Ace Incubator و SeedRocket پرداخته شد.
در انتهای کارگاه نیز دلایل شکست مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها، به معنای عدم رسیدن به milestone ها و عدم بازگشت هزینه‌های آنها پرداخته شد و از مهم‌ترین این دلایل به عدم تطابق میان نیازهای استارتاپ‌ها و خدمات مراکز رشد، تعداد زیاد استارتاپ‌ها و تعداد کم منتورینگ، عدم وجود برنامه مشخص پس از جذب سرمایه و ناکافی بودن منابع و ورودی‌ها مورد تشریح قرار گرفت.
در انتهای کارگاه نیز پرسش و پاسخ مخاطبان با مدرس انجام شد. از اهم موارد مطرح‌شده در این بخش می‌توان به وجوه تفاوت و اشتراک شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، تفاوت coaching و mentoring، تفاوت‌های اساسی در مدیریت مراکز رشد ایران و و کشور هلند، خصوصیات مورد نیاز برای منابع انسانی در مراکز رشد، چگونگی ارتباط صنایع و استارتاپ‌ها در هلند، تفاوت استارتاپ‌ها و NTBFها، مهم‌ترین دلایل شکست استارتاپ‌ها، نقش TTOها در توسعه استارتاپ‌ها، برنامه شتاب‌دهنده آنلاین در هلند، تفاوت مراکز نوآوری و مراکز رشد و معرفی شتاب‌دهنده‌هایی که در هلند چالش‌های صنعت را بررسی می‌کنند اشاره کرد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/samaee-instagram-story-1.jpg

سومین کارگاه از مجموعه کارگاه های دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری با عنوان ” چهار لنز نوآوری (ابزاری قدرتمند برای تفکر خلاق)” به صورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه که در تاریخ 9/9/99، و در ساعت 9 صبح با میزبانی انجمن مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد، آقای دکتر مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، چهار عاملی را که باعث تمایز افراد نوآور می شوند را تبیین و در مورد عناصر مهم تأثیر گذار بر نوأوری را در طول تاریخ مواردی را ذکر نمودند. آقای دکتر صفدری در این کارگاه به بیان مهم ترین موراد مطرح در کتاب #چهارلنزنوآوری (نوشته روان گیبسون) پرداخته و مثال های عملیاتی و ملموسی را مطرح نمودند و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در طول تاریخ بشریت، انسان ها در مقابل تغییر ایستایی و مقاومت داشته اند و در صورت بروز هرگونه تغییر نوآورانه، عامل اصلی را به عوامل بیرونی و دست نیافتنی همچون خدایان و یا عوامل دیگر نسبت می دادند. در حالی که پس از دوران رنسانس، تحولات شگرفی در این پارادایم فکری ایجاد شد. در حالی که نویسنده کتاب مهم ترین عوامل و یا لنزهایی که باعث تحول به سمت نوآوری بیشتر می شود را 1. به چالش کشیدن و نگاه انتقادی (مطیع نبودن و خارج از چارچوب های مرسوم فکر کردن)؛ 2. مهارکردن و افسار ایده های نوآورانه (مدیریت و هدایت ایده های نوآورانه و شکار آنها)؛ 3. اهرم سازی منابع و قابلیت ها (مدیریت منابع با هدف افزایش بازدهی کارکرد منابع)؛ و 4. استفاده از شبکه نوآوری خود و دیگران دانستند.
آینده تحت تأثیر روندهایی که در حال وقوع است، اما تفاوت افراد نوآور با سایرین، در قابلیت شناسایی و سوارشدن بر موج های نوآوری است. برخی افراد راه اندازنده نوآوری، برخی مقاومت کنندگان در مقابل نوآوری و برخی در خواب غفلت هستند. در این میان مثال های بسیاری وجود دارد از قبیل ایلان ماسک، که تحول عظیمی در صنعت خودرو ایجاد کرد، یا استیو جابز که حتی به نیازسازی برای مشتری پرداخت که می توان با مطالعه مسیر توسعه کسب وکارشان، الگوهای چهارلنز نوآوری را در این مسیر مشاهده نمود.
جهت شرکت در سایر کارگاه ها و سایر برنامه های کنفرانس به سایت http://www.conference.iramot.ir/ مراجعه فرمایید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/eb67f4aa-bad7-4a07-9cae-a0f2ae26a64d.jpg

کارگاه “تکنیک‌های مشاهده و معنی‌یابی در تفکر طراحی” به عنوان چهارمین کارگاه از مجموعه کارگاه‌های کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با تدریس دکتر آرش گلنام برگزار شد.
در قسمت ابتدایی این کارگاه، پس از معرفی دکتر آرش گلنام، “طراحی” و مفهوم آن و سیر تکاملی و پارادایم‌های موجود در تفکر طراحی مورد تشریح قرار گرفت و در ادامه نیز از طریق تعامل با مشارکت‌کنندگان و در قالب پاسخ به سؤالات آنها مفاهیمی از “تفکر طراحی” مورد بحث قرار گفت.
پس از بررسی رویکردهای مختلف به طراحی، در پاسخ به سؤال “طراحی چیست؟”، این موضوع که طراحی چه زمانی اتفاق می‌افتد مورد بررسی قرار گرفت. در این قسمت سه بخش مختلف طراحی، شامل علم، صناعت و هنر، به عنوان اجزاء طراحی، تشریح و بیان شد که طراحی حاصل اتصال و تلاقی این سه بخش خواهد بود. در ادامه پاسخ به این سؤال، فرآیند دینامیک برقراری ارتباط میان این سه بعد بررسی شد. این فرآیند در پی اتصال، افزایش هم‌پوشانی و در نهایت انطباق دقیق این سه بعد خواهد بود.
در ادامه کارگاه، در خصوص مهارت‌های طراح و الزامات تخصصی برای مهارت‌های طراحی، تیم‌های میان کارکردی (cross functional team) به‌منظور طراحی و چگوتگی اتصال مهارت‌های گوناگون برای طراحی مباحثی مورد طرح قرار گرفت.
تشریح تأثیر شخصیت و محیط بر رفتار مشتری و ارائه ماتریسی برای ادراک و ارزیابی محصول از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه ارائه شد. این ماتریس نشان‌دهنده چگونگی ادراک محصول (از دو طریق شهود و حواس 5گانه) و چگونگی ارزیابی محصول (از دو طریق تفکر و احساسات) توسط مشتری می‌باشد. در انتهای کارگاه نیز به سایر سؤالات شرکت‌کنندگان، از جمله تعریف کمیته محصول/ خدمت قابل پذیرش، تفاوت اکوسیستم و محصول و سایر موضوعات پرداخته شد.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/b77290fd-e89f-4794-8a26-3fdb8e825c00.jpg

پنجمین کارگاه از مجموعه کارگاه های دهمین کنفرانس بین المللی و چهاردهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری با عنوان “تأمین مالی فناورانه” به صورت مجازی و با تدریس آقای مهندس مهدی غلام لو برگزار شد.
در این کارگاه آقای مهندس مهدی غلام لو، مدیرعامل شرکت آپادانا ونچرز، پس از ارائه تعاریف پایه ای از نوآوری، کارآفرینی و معرفی عناصر و بازیگران اصلی اکوسیستم فناوری و نوآوری، به مهم‌ترین روش‌های تأمین مالی فعالیت‌های نوآورانه پرداختند و در ادامه برخی از نهادهای متولی تأمین مالی فناورانه و نوآورانه در ایران را معرفی و تفاوت ها و تمایزات آنها را برشمردند.
آقای مهندس غلام لو، لزوم کسب شناخت کافی از زیست بوم فناوری، عناصر مهم و کلیدی من جمله مراکز رشد، مراکز نوآوری، و نیز نهادهای دولتی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز سایر بازیگران این عرصه را از مهم ترین عوامل موفقیت کارآفرینان و افزایش احتمال موفقیت آنها در فرآیند توسعه کسب و کارشان دانستند.
ایشان همچنین یکی از مهم ترین عوامل شکست استارتاپ ها عدم توانایی در جذب سرمایه به میزان مناسب و در زمان مناسب دانستند. در حالی که شناخت کافی از ویژگی های انواع سرمایه گذاران می تواند به افزایش نرخ موفقیت آنها کمک نماید. انواع سرمایه در این فرآیند شامل سرمایه شخص کارآفرین، خانواده و آشنایان، فرشتگان کسب و کار، وام های بانکی، سرمایه گذاران خطر پذیر، عرضه سهام در بورس می باشد که به صورت طیف در مراحل مختلف چرخه عمر استارتاپ ها می تواند جذب گردد.
از سویی افزودند علی رغم ماهیت پرمخاطره چرخه عمر استارتاپ‌ها و وجود دره مرگ که مهم‌ترین مانع و عامل بازدارنده سرمایه گذاران در شروع فعالیت استارتاپ ها است، قابل مدیریت و گذار منطقی و ورود به سایر فازها و رسیدن به مرحله IPO و عرضه سهام عمومی می باشد.
جهت شرکت در سایر کارگاه ها و سایر برنامه های کنفرانس به سایت http://www.conference.iramot.ir/ مراجعه فرمایید و از سایر کارگاه ها بهره مند شوید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/12/WhatsApp-Image-2020-12-01-at-8.17.25-PM.jpeg

اخبار کنفرانس

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی “مدیریت فناوری و نوآوری” با محوریت “نوآوری در تلاطم‌های محیطی” در تاریخ 12 و 13 آذر 1399 به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

اکسپورتنا: کنفرانس سال جاری با سخنرانی برجسته‌ترین اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود. همچنین در این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهیم بود

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری 12 و 13آذر برگزار می‌شود · EXPORTNA

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی “مدیریت فناوری و نوآوری” با محوریت “نوآوری در تلاطم‌های محیطی” در تاریخ ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۳۹۹ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

نوپانا: کنفرانس سال جاری با سخنرانی برجسته‌ترین اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود. همچنین در این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهیم بود.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ۱۲ و ۱۳ آذر برگزار می‌شود | نوپانا (nopana.ir)

به گزارش خبرگزاری مهر، این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.

این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

بخش ویژه کنفرانس به ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی اختصاص دارد.

برنامه‌های آموزشی این کنفرانس نیز از ۸ تا ۱۱ آذرماه با حضور مدرسین ایرانی داخل و خارج کشور مشتمل بر سرفصل‌های کاربردی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود (tejaratonline.ir)

به گزارش خبرنگار فناوری وقایع اتفاقیه، این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.

این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

بخش ویژه کنفرانس به ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی اختصاص دارد.

برنامه‌های آموزشی این کنفرانس نیز از ۸ تا ۱۱ آذرماه با حضور مدرسین ایرانی داخل و خارج کشور مشتمل بر سرفصل‌های کاربردی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود (vaghayedaily.ir)

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با محوریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی، ۱۲ و ۱۳ آذرماه جاری به صورت آنلاین برگزار می شود.
این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.
این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود – ایستنا (ictna.ir)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از خبرگزاری مهر، این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.

این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

بخش ویژه کنفرانس به ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی اختصاص دارد.

برنامه‌های آموزشی این کنفرانس نیز از ۸ تا ۱۱ آذرماه با حضور مدرسین ایرانی داخل و خارج کشور مشتمل بر سرفصل‌های کاربردی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود – (radareghtesad.ir)

چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با محوریت نوآوری در تلاطم‌های محیطی، ۱۲ و ۱۳ آذرماه جاری به صورت آنلاین برگزار می شود.

به گزارش داتیکا به نقل از خبرگزاری مهر، این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.

این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

بخش ویژه کنفرانس به ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی اختصاص دارد.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود – فناوری اطلاعات و ارتباطات (datika.ir)

به گزارش خبرگزاری مهر، این کنفرانس که توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود با سخنرانی اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود.

این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهد بود.

بخش ویژه کنفرانس به ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی اختصاص دارد.

کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار می‌شود – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دهمین کنفرانس بین‌المللی و چهاردهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری، به صورت آنلاین در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر ماه برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش به منظور حداکثرسازی بهره‌مندی از توان و تخصص شبکه مدیریت فناوری، کارگاه‌های آموزشی کنفرانس، در بخش مجزا در روزهای 8 تا 11 آذرماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار خواهد شد. مهلت شرکت‌های دانش بنیان برای ثبت نام و حضور در این کارگاه‌ها تا 7 آذر ماه جاری خواهد بود.

حمایت 70 درصدی صندوق نوآوری برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری – صندوق نوآوری و شکوفایی (inif.ir)

به گزارش عصر آی.سی.تی، کنفرانس سال جاری با سخنرانی برجسته‌ترین اساتید بین‌المللی حوزه مدیریت فناوری و نوآوری همراه خواهد بود. همچنین در این رویداد شاهد حضور مدیران پیشرو صنایع داخلی به همراه نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت با حضور صاحب‌نظرانی دیدگاه‌های متنوع خواهیم بود.
بخش ویژه کنفرانس، ارائه تجربیات مدیریت نوآوری در شرایط بحران توسط شرکت‌ها و سازمان‌های نوآور ایرانی است.
شایان ذکر است برنامه‌های آموزشی کنفرانس در تاریخ 8-11 آذر ماه با حضور مدرسین ایرانی داخل و خارج کشور مشتمل بر سرفصل‌های کاربردی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

نوآوری در تلاطم‌های محیطی، محور چهاردهمین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری (asreict.com)

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دهمین کنفرانس بین‌المللی و چهارمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری، به صورت آنلاین در روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذر ماه برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش به منظور حداکثرسازی بهره‌مندی از توان و تخصص شبکه مدیریت فناوری، کارگاه‌های آموزشی کنفرانس، در بخش مجزا در روز‌های ۸ تا ۱۱ آذرماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار خواهد شد. مهلت شرکت‌های دانش بنیان برای ثبت نام و حضور در این کارگاه‌ها تا ۷ آذر ماه جاری خواهد بود.
علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس http://www.conference.iramot.ir/workshops-۲۰۲۰/ مراجعه کنند.

حمایت ۷۰ درصدی صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در کارگاه‌های مدیریت فناوری و نوآوری (snn.ir)

کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری، به صورت آنلاین در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر ماه برگزار خواهد شد و صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های دانش بنیان علاقمند به حضور در کارگاه‌های آموزشی این کنفرانس تا سقف ۷۰ درصد حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، دهمین کنفرانس بین‌المللی و چهارمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری، به صورت آنلاین در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر ماه برگزار خواهد شد و به منظور حداکثرسازی بهره‌مندی از توان و تخصص شبکه مدیریت فناوری، کارگاه‌های آموزشی کنفرانس، در بخش مجزا در روزهای ۸ تا ۱۱ آذرماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می شود.

حمایت ۷۰ درصدی از دانش بنیان‌ها برای شرکت در کارگاه‌های کنفرانس مدیریت فناوری – ایسنا (isna.ir)

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Technology-management-edit-2-320x453.jpg
برای ثبت نام در کنفرانس کلیک کنید

زمان برگزاری کنفرانس :١٢و١٣ آذر ١٣٩٩

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-3.jpg

ناوی رادجو

موضوع سخنرانی : شیوه ی رشد در اقتصاد مقتصدانه ی پسا کرونا

متفکر هندی-فرانسوی-آمریکایی برآمده از سیلیکون ولی و پژوهشگر و متخصص در زمینه نوآوری و رهبری
سخنران کنفرانس جهانی TED
برنده جایزه معتبر نوآوری از طرف گروه پنجاه متفکر (Thinker50 Innovation Award)

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-2.jpg

دکتر پر اسنیوس

موضوع سخنرانی : ورود به مرحله بعدی تعالی – نقش توسعه فناوری و اتحادهای جهانی در دهه های آینده

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت بین‌المللی مشاوره مدیریت ردال

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-1-1.jpg

دکتر رابرت فال

موضوع سخنرانی : تدوین نقشه راه برای زمان های نامشخص و نا معلوم

مدیر ارشد تحقیقات و پژوهش­های مرکز مدیریت فناوری موسسه CUED دانشگاه کمبریج انگلستان

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-Cropped-4.jpg

دکتر رفیعی نژاد

موضوع سخنرانی : نوآوری در مواجهه با COVID 19 و بحران های تغییر آب و هوا

استادیار و مشاور در دپارتمان مهندسی و علوم مدیریت دانشگاه استنفورد آمریکا

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Marina_Ranga-1.jpg

دکتر ماریانا رنگا

موضوع سخنرانی :

صاحب نظر همکاری صنعت ،دانشگاه و دولت
هماهنگ کننده پروژه های مرکز پژوهش های مشترک کمیسیون اروپا

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled.png

پروفسور وﯾﻢ وﻧﻬﻮرﺑﮏ

موضوع سخنرانی :

استاد نوآوری دیجیتال و کارآفرینی در بیزینس اسکول سورری انگلستان و استاد مدعو بیزینس اسکول ایسد اسپانیا

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-1.png

پروفسور مامو موچی

موضوع سخنرانی :

مدیر پژوهش حوزه مطالعات نوآوری در دانشکده علوم مدیریت ، دانشگاه تیشوان آفریقای جنوبی

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-2.png

دکتر سیمونه کورسی

موضوع سخنرانی : توسعه ی همکاری های پژوهشی با چین: درس آموخته های یک دانشگاه در انگلیس

استاد تجارت بین الملل ، استراتژی و نوآوری دانشگاه لافبورو انگلستان

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/WhatsApp-Image-2020-11-26-at-4.39.40-PM.jpeg

مهندس مهدی معصومی

موضوع سخنرانی : نیروی امواج در خدمت رشد: تجربه شرکت تلاونگ

بنیان گذار شرکت تلاونگ

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/javanmardi.jpg

دکتر شهاب جوانمردی

موضوع سخنرانی : اکوسیستم نوآوری، حرکت از بازیگری به بازی‌سازی

مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/merati.jpg

مهندس محمود رضا مرآتی

موضوع سخنرانی : مدیریت متوازن نوآوری: تجربه پویندگان راه سعادت

هم بنیان گذار و معاون مدیر عامل در امور فنی شرکت پویندگان راه سعادت

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Dr.-arasti.jpg

دکتر محمد آراستی

موضوع سخنرانی : تلاش دانشگاه صنعتی شریف برای خلق آینده بهتر : گذار از شرایط عدم قطعیت با تکیه بر برنامه های راهبردی

عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Eng.-Fardis.jpg

مهندس فرزین فردیس

موضوع سخنرانی : نوآوری تحمیلی ، کاتالیزور نوآوریهای برد- برد

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال، مدیرعامل گروه صنعتی پارس سامان اتاق بازرگانی تهران

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Dr-Dehghani.jpg

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی

موضوع سخنرانی : نوآوری با دست های خالی

معاون فناوری دانشگاه آزاد اسلامی


نشست‌های تخصصی

برای مشاهده جزییات هر یک از نشست‌های تخصصی اینجا کلیک کنید 

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Panels-99.9.7-1200x960.jpg
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/sherkat-melli-informatic-1.png

عنوان نشست : حضور صنعت بانکی در توسعه اکوسیستم نوآوری


نهاد متولی: حامی شرکت ملی انفورماتیک

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/danesh-bonyan-3.jpg

عنوان نشست : بررسی ساز و کار توسعه همکاری های فناورانه بین صنایع و شرکت دانش بنیان


نهاد متولی: مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/pazouheshkadeh-motaleat-fanavari-4.png

عنوان نشست :چگونگی مواجه حاکمیت با بیماری همه گیر کرونا؛ با تاکید بر راه حل های فناورانه


نهاد متولی: پژوهشکده مطالعات فناوری

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/khallag-1.png

عنوان نشست : نوآوری پیشران کلیدی صنایع خلاق


نهاد متولی: ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/anjoman-tolid-konandegan-bio-2-320x320.png

عنوان نشست : پیشرفت های بیوتکنولوژی ایران و تلاطم های محیطی


نهاد متولی:انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنواوژی پزشکی ایران

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/INIF-3-320x320.png

عنوان نشست :همکاری فناورانه شرکتهای دانش بنیان با دانشگاهها و موسسات پژوهشی: ملاحظات و چالشها


نهاد متولی: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/pazouheshkadeh-motaleat-fanavari-4-320x320.png

عنوان نشست :نهاد وقف و اکوسیستم دانش بنیان: توسعه فناوری یا افزایش بهره‌وری


نهاد متولی: پژوهشکده مطالعات فناوری

کارگاه‌های آموزشی

برای مشاهده جزییات بیشتر هریک از کارگاه‌های آموزشی کلیک کنید 

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/sadabadi-1.jpeg
مدیر کل نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

عنوان کارگاه: کاربست نواوری اجتماعی برای نجات کسب و کارها در شرایط بحران

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/mehdi-gholamlou.jpeg
مدیرعامل شرکت آپادانا ونچرز

عنوان کارگاه : تامین مالی کارآفرینی نوآورانه

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/safdari-ranjbar.jpeg
عضو هیات علمی دانشگاه تهران (پردیس فارابی)

عنوان کارگاه: چهار لنز نوآوری (ابزاری قدرتمند برای تفکر خلاق)

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/sanaz-javadi.jpg
مشاور حقوقی سازمانهای بین المللی و اتحادیه اروپا

عنوان کارگاه : مالکیت فکری،صنایع خلاق و استراتژی کارآفرینی

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/06dadf60-a528-4268-a489-053b74000ff7.jpg
مدیر سرمایه‌گذاری صندوق نوآفرین
هم‌بنیان‌گذار پادکست 10 صبح

عنوان کارگاه: اشتباه‌های رایج در طراحی مدل کسب و کارهای نوآورانه

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/WhatsApp-Image-2020-11-13-at-8.12.45-PM-1.jpeg
محقق دانشگاه لایدن هلند
دپارتمان علوم پیشرفته کامپیوتر

عنوان کارگاه : مراکز رشد و نوآوری و شتابدهنده ها ساختار و فعالیت ها

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Shuan-sadr-ghazi-1-1.jpg
مشاور بین المللی نوآوری و توسعه
پژوهشگر دانشگاه سازمان ملل

عنوان کارگاه:بهبود اثربخشی اجتماعی نوآوری‌

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/arash-golnam.jpeg
استاد دانشگاه و مشاور تفکر سیستمی و تفکر طراحی دانشگاه لوزان و دانشگاه وبستر ژنو

عنوان کارگاه :تکنیک های مشاهده و معنی یابی در تفکر طراحی


چهاردهمین کنفرانس ملی و دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری

۱۲ و ۱۳ آذر ۱۳۹۹ – تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری

مهلت ارسال مقالات :
مهلت ارسال مقالات تمام شده است.

IRAMoT2020@gmail.com

جهت دانلود فایل مقالات فارسی و فایل مورد نگاری ها وارد قسمت ارسال مقالات شوید.

ارسال مقالات
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Sponser-1.png

اسپانسر کنفرانس شوید

برند مجموعه خود را در بین بزرگان جامعه مدیریت فناوری و نوآوری شاخص نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/apadana-ventures.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/boshra-pazhouh.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/daneshgha-jam-amam-hossin.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/اندیشکده-سیاست-پژوهان.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/مرکز-تحقیقات-سیاست-علمی.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/INIF.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/WhatsApp-Image-2019-11-02-at-12.24.49-768x412-1.jpeg
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/logo200.jpg
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/fa_atu_logo.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/Energic.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/anjoman-tolid-konandegan-bio-1-1.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/pazhouheshkadeh-motaleat-fanavari.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/malek-ashtar.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2020/11/danesh-bonyan.jpg

آرشیو کنفرانس 1398

سیزدهمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری
27 و 28 آذرماه 1398 – تهران، مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Magahle-haye-conference.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Neshast-ha.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Film-2.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Website.png

آرشیو کنفرانس 1397

دوازدهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین‌‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
21 و 22 آذر سال 1397 – مرکز همایش‌‌های بین‌‌المللی دانشگاه شهید بهشتی

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Magahle-haye-conference.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Neshast-ha.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Film-2.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Website.png

آرشیو کنفرانس 1396

یازدهمین کنفرانس ملی و هفتمین کنفرانس بین‌‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
7 تا 9 شهریور سال 1396 – مرکز همایش‌‌های بین‌‌المللی دانشگاه شهید بهشتی

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Magahle-haye-conference.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Neshast-ha.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Film-2.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Website.png

آرشیو کنفرانس 1395

دهمین کنفرانس ملی و ششمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
17 و 18 آذر سال 1395 – مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Magahle-haye-conference.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Neshast-ha.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Film-2.png
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Website.png
1398

1397

1396

1395

1394

و هر سال این شبکه در حال گسترش است

بزرگترین شبکه تعاملی مدیریت فناوری و نوآوری کشور

ترکیب شرکت‌کنندگان:
•  مدیران دستگاه‌های اجرایی و صنعتی کشور  •  مدیران نوآوری و تکنولوژی سازمان‌ها  •  توسعه‌دهندگان کسب ‌و کار  •  سرمایه‌گذاران  •  شرکت‌های دانش‌بنیان  •  اساتید و دانشجویان و سایر علاقمندان.

آخرین خبــرها

https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/A5.png

جلسات هیات رییسه و کمیته علمی

از ابتدای سال 99 تا کنون جلسات هیات رییسه و کمیته علمی کنفرانس بطور منظم و به منظور برنامه ریزی کنفرانس چهاردهم برگزار شده است.
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/A3.png

گواهی‌نامه معتبر

به شرکت‌کنندگان در کنفرانس و کارگاه‌های آموزشی جانبی، در صورت تقاضای علاقمندان، گواهینامه معتبر آموزشی اعطا خواهد شد.
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2019/10/MSRT-REV04-n.png

با ما در ارتباط باشید …

021-88615889
021-89780758
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/Logo-Site-FA-Rev00-1.png

دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
https://2021.iramot.ir/wp-content/uploads/2018/09/ISC-Rev03.png