هفتمین کنفرانس بینالمللی و یازدهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری همزمان با چهاردهمین کنفرانس بینالمللی آسیالیکس با حضور بیش از 500 نفر از متخصصان و فعالان این حوزه، مدعوینی از کشورهای کرهجنوبی، تایلند، اندونزی، ژاپن و شرکتکنندگانی از کشورهای استرالیا، آلمان، پاکستان و هند، 7 الی 9 شهریورماه سال 96 در محل مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار گردید. ارائه سخنرانیهای کلیدی، برگزاری 9 پانل تخصصی، ارائه 24 مقاله شفاهی و در نهایت برگزاری سمینارها و نمایشگاه حوزه فناوری و نوآوری از جمله محورهای مهم این کنفرانس 3 روزه محسوب میگردید.
پروفسور کانگ رائی لی یکی از اعضای هیئت مدیره ASIALICS در مراسم اختتامیه کنفرانس اعلام کرد که کنفرانس بین المللی آسیالیکس 2018 سال آینده در یکی از زیباترین شهرهای کشور چین … مشاهده ادامه خبر>
چهاردهمین کنفرانس بین المللی آسیالیکس همزمان با هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری با محوریت ” یادگیری فناورانه، نوآوری و هم پایی در بستر تعاملات بین المللی” در تاریخ … مشاهده ادامه خبر>
پس از بررسیهای به عمل آمده توسط کمیته علمی مقالات برگزیده کنفرانس در مراسم اختتامیه معرفی شدند که موتوکو کاوانا، نسوری ایوازاکی، سعید روشنی و زهرا محمد هاشمی مقالات برتر را از آن خود کردند.
گردهمآیی سالانه آسیالیکس بخشی از شبکه بزرگ جهانی GLOBELICS است. گلوبلیکس مخفف Global Network for Economics of Learning, Innovation and Competence Building Systems است. این شبکه، یک شبکه جهانی گسترده در حوزه یادگیری، نوآوری و قابلیت سازی با محوریت کشورهای در حال توسعه است. متفکران بزرگ حوزه توسعه از طریق یادگیری فناوری و نوآوری در ساختار شبکه جهانی گلوبلیکس قرار دارند، افرادی نظیر ریچارد نلسون، کریستوفر فریمن، لاندوال، فاگربرگ و نظایر آنها که هر کدام خود قطبی در ادبیات این حوزه به شمار می روند. گلوبلیکس چند شاخه جغرافیایی دارد که از آن جمله می توان به ASIALICS, AFRICALICS و LALICS اشاره نمود. هر کدام از این شعبهها، به مساله توسعه در منطقه خاص خود می پردازد و آنان نیز سالانه گردهمآیی های خاص خود را دارند. قدیمی ترین این شاخه های منطقه ای ASIALICS است. هدف شبکه آسیالیکس بررسی این نکته است که چگونه راهبرد های توسعه دانش بنیان را می توان به عنوان محور توسعه در آسیا به کار گرفت. آنان هرساله گردهم آمده تا بتوانند تجربیات کشورها و بنگاه های آسیایی را با هم به اشتراک بگذارند و به رهیافتهای جدیدتر دست یابند. در این کنفرانس افراد معمولا به بیان آخرین تجربیات و دستاوردهای خود می پردازند. موضوع کلیدی این گردهمآیی ها هر سال مبتنی بر نیاز کشور میزبان تعریف می شود. لذا موضوع اصلی کنفرانس برای امسال یادگیری فناورانه و نوآوری در بستر تعاملات بین المللی تعریف شد.